Майбутнє України за рішучими діями громади

Майбутнє України за рішучими діями громади

Укрінформ
27 червня, 10.00 - «Майбутнє України в довгострокових, комплексних та рішучих діях громадськості».

Організатор:  ГО «Універсальний форум».

Учасники:  Ярослав Шаматієнко - засновник, голова ГО «Універсальний форум»; Надія Кизлюк - засновник, член правління ГО «Універсальний форум»; Анастасія Шугаєва - засновник, зв'язки з громадскістю ГО «Універсальний форум»;  Святослав Атаманський - засновник, член наглядової ради ГО «Універсальний форум».

Підсумкові матеріали:

Створено нову громадську організацію - «Універсальний форум» 

Майбутнє України в довгострокових, комплексних та рішучих діях громадськості - таке гасло нової громадської організації «Універсальний форум».

Про це сказав на прес-конференції в Укрінформі засновник, голова ГО «Універсальний форум» Ярослав Шаматієнко.

«Україна - держава незвичайна: ми ніколи не були на околиці історичних подій, ми завжди у центрі подій. Зараз невпевненість людей в майбутньому зростає, і їм потрібен захист. Тому потрібно стати героями не лише на фронті, а й у житті. Обов'язок влади - піклуватись про народ, якому вони служать. Потрібні зміни у суспільстві, нові алгоритми вирішення державних питань", - сказав Шаматієнко.

За його словами, наразі близько 15 млн українців працюють за кордоном. Усі розуміють, що якість життя в ЄС краща. 

«Але передовий досвід ЄС по формуванню планів стратегії та військової доктрини у нас не прийнятий як позитивний. Ми більше чекаємо», - зауважив він. Він також підкреслив, що Україні треба взяти досвід США та ЄС у формуванні кадрів.

Зі свого боку засновник, член правління ГО «Універсальний форум» Надія Кизлюк зауважила, що ідея громадської організації - досягнення інтенсифікації розвитку суспільства та держави в усіх напрямках науки, культури, техніки, освіти, сільського господарства. Об'єднання базується на експериментальному середовищі, до складу якого входять експерти з різних галузей науки, освіти та медицини. 

Представники ГО заявили, що вони поки не планують йти на вибори, але пообіцяли, що зроблять все можливе, щоб про них дізнались.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-