Німеччина передасть 33 мобільні офіси муніципальним установам Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей (м. Дніпро, Ярмарковий узвіз,1, конференц-зал Прем’єр)

Німеччина передасть 33 мобільні офіси муніципальним установам Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей (м. Дніпро, Ярмарковий узвіз,1, конференц-зал Прем’єр)

Укрінформ

21 червня о 10:30 у готелі Абрі (м. Дніпро, Ярмарковий узвіз,1, конференц-зал Прем’єр) муніципальним установам з 25 міст Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей буде передано 33 мобільні офіси від Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням уряду Німеччини. 

Участь у церемонії візьмуть: Майк Маттес - директор проекту GIZ «Підтримка територіальних громад у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО»;  Андрій Білоусов - міський голова м. Кам’янське; Олександр Каменчук - заступник начальника управління адміністративних послуг Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. 

Коротко. Учасникам заходу продемонструють мобільний кейс та розкажуть про основні аспекти його використання. Також відбудуться панельні дискусії з організації віддалених робочих місць та надання послуг за місцем проживання, пов’язаних з мобільним офісом. Нове цифрове обладнання, яке допоможе підвищити якість надання послуг, отримають центри надання адміністративних послуг, центри управління соціального захисту населення, центри управління праці та соціального захисту населення та центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Довідково. Мобільний офіс складається з кейсу, який містить ноутбук, кольоровий принтер, сканер, портативний зчитувач ID карток для перевірки особи людини, камеру для відео фіксації процесу обслуговування клієнтів та модем для доступу до мережі Інтернет. Завдяки мобільному офісу мешканці віддалених територій, люди похилого віку, люди з інвалідністю та громадяни, які знаходяться на стаціонарному лікуванні зможуть отримати послуги, не відвідуючи установи. Найчастіше громадяни користуються такими послугами: реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання особи, вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні громадянином 25- і 45-річного віку, соціальні послуги (пільги, допомоги), реєстрація нерухомості, послуги у сфері землекористування.

Акредитація ЗМІ обов’язкова за телефоном +380509472787 або електронною поштою mariia.kostenko@giz.de. Кінцевий термін – середа, 20 червня, 18:00.

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами німецької співпраці з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім пріоритетних напрямів німецька співпраця охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-