Геннадій Зубко та міжнародні партнери реформи дадуть «Зелене світло для велоруху в громадах» (Житомирська обл., с.Кропивня)

Геннадій Зубко та міжнародні партнери реформи дадуть «Зелене світло для велоруху в громадах» (Житомирська обл., с.Кропивня)

Децентралізація
Укрінформ

16 червня об 11.00 Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко візьме участь у велосипедному промотурі у Коростишівській об’єднаній громаді Житомирської області, щоб відзначити початок проекту «Зелене світло для велоруху в громадах».

Велосипедний промотур розпочнеться у селищі Кропивня Коростишівської ОТГ і закінчиться о 14 годині на центральній площі Коростишева.

До нього приєднаються донори та партнери, які активно підтримують реформу децентралізації та регіональної політики в Україні, серед них Представництво ЄС в Україні.

Довідково. Проект «Зелене світло для велоруху в громадах» спрямований на просування велосипедного руху як сталого, екологічно чистого та здорового засобу мобільного пересування, альтернативного традиційному транспорту. Проект реалізується Програмою «U-LEAD з Європою» у співпраці з Київською асоціацією велосипедистів за підтримки Мінрегіону.

Проект містить декілька компонентів, серед яких: кампанія розвитку велосипедного руху серед школярів у різних громадах та серія планових воркшопів для просування, проектування та будівництва велосипедної інфраструктури в громадах.

Для зацікавлених представників ЗМІ Програма «U-LEAD з Європою» надає трансфер з Києва та назад. Існує також можливість взяти участь у велотурі з орендованим велосипедом, що надається організаторами.

Будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: https://bit.ly/2l2kgC0

За додатковою інформацією телефонуйте Євгену Духовичу: 067 656 40 08.

Для запитів електронною поштою: Iyevgen.dukhovych@giz.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-