Кубок героїв АТО

Кубок героїв АТО

Укрінформ
16 березня 11.00 - Відкриття  четвертого сезону регулярного Чемпіонату Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО

Організатор: ВГС «Федерація футболу учасників АТО».

Учасники: Руслан Руденко - президент Федерації Футболу учасників АТО; Олександр Скляр - віце-президент Федерації Футболу учасників АТО; Віктор Кіріченко - віце-президент Федерації Футболу учасників АТО; Віктор Геть - керівник ФК "АКВІЛА" ветерани АТО СБУ, член Виконкому ФФУ АТО; Віталій Тарасов - керівник Київської міської Федерації Футболу учасників АТО; Дмитро Андрющенко - керівник Київської обласної Федерації Футболу учасників АТО; Сергій Кріль - керівник Чернігівської обласної Федерації Футболу учасників АТО; Геннадій Куций - керівник Вінницької обласної Федерації Футболу учасників АТО; Павло Бабак - керівник Вінницької міської Федерації Футболу учасників АТО; Юрій Турчин - капітан ФК "Миротворець-Київська Русь" ветерани АТО Київщини.

Довідково. З ініціативи Всеукраїнського об'єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!" у 2015 році створено ефективну всеукраїнську програму психологічної та фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників антитерористичної операції – регулярний Чемпіонат «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО».  На сьогодні понад дві тисячі учасників бойових дій у 42 містах України проходять реабілітацію та адаптацію через футбол.

Підсумкові матеріали:

Федерація футболу учасників АТО уклала новий договір з ФФУ

ФФУ обіцяє матеріальну підтримку чемпіонату серед команд Ліги учасників АТО.

Федерація футболу учасників АТО пролонгувала договір з Федерацією футболу України (ФФУ) щодо проведення в 2018 році Відкритого чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО. Про це повідомляє Укрінформ.

Згідно з новим договором, ФФУ забезпечить турнір та оплатить послуги арбітрів, надасть та оплатить оренду футбольних полів, забезпечить кожну команду м’ячами (10 м’ячів на кожну команду) та футбольною формою (22 комплекти на кожну команду).

Крім цього, ФФУ надіслала листа до Міністерства молоді та спорту з проханням включити Відкритий чемпіонат з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2018 рік. Це забезпечить турніру офіційний статус.

За словами керівництва Федерації футболу учасників АТО, вони й надалі вимагатимуть асоційованого членства в ФФУ та відсторонення від футболу першого віце-президента ФФУ Вадима Костюченка. ФФУ пообіцяв розглянути їх вимоги на найближчому виконкомі.

Нагадаємо, в 2017 році у Відкритому чемпіонаті з футболу серед команди Ліги учасників АТО брали участь 59 команд. Це більше півтори тисячі учасників бойових дій. Турнір вважається складовою частиною всеукраїнської програми психологічної та фізичної реабілітації учасників АТО.

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-