«#КримНаш. Історія російського міфу». Презентація книги (ART HUB Укрінформу, вул. Б. Хмельницького, 8/16)

«#КримНаш. Історія російського міфу». Презентація книги (ART HUB Укрінформу, вул. Б. Хмельницького, 8/16)

Укрінформ

12 березня о 15.00 відбудеться презентація книги кримчанина, кандидата історичних наук і публіциста Сергія Громенка «#КримНаш. Історія російського міфу» (ART HUB).

Організатор: Міністерство інформаційної політики.

Учасники: Сергій Громенко – кримський історик і публіцист, кандидат історичних наук, лауреат Міжнародного конкурсу ім.Єжи Гедройца; Еміне Джапарова – перший заступник міністра інформаційної політики України; Сергій Костинський – член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення; Осман Пашаєв – виконавчий продюсер Кримської філії суспільного мовлення «UA:Крим»; Гульнара Бекірова – кримський історик, кандидат політичних наук, член українського ПЕН-клубу; Євген Магда – виконавчий директор Інституту світової політики; Василь Павлов – радник заступника Глави Адміністрації Президента України, історик.

Коротко. Четвертий рік поспіль, на початку березня, Росія посилює свої спроби виправдати анексію Криму. Намагаючись переконати своїх громадян та західні суспільства в тому, що у 2014 році відбулася не збройна агресія, а «народне волевиявлення» кримчан за «мирне возз'єднання» із «батьківщиною», Кремль вдається до численних маніпуляцій та відвертої фальші. За версією Москви, Крим – це споконвічна російська земля, до якої кримські татари та українці не мають жодного відношення, і яку Україні в обхід усіх законів подарував  Хрущов.

Наскільки правдивим є обґрунтування Росією її версії кримської історії? Чи достатніми є російські аргументи для виправдання анексії Криму? Чому Україна протягом останніх десятиліть не захищала свій інформаційний простір від кремлівських атак? Як сьогодні ведуть боротьбу з інформаційної агресією Росії? І як Україні перемогти Москву у битві за свідомість власних громадян та жителів західного світу?

Відповіді на ці запитання – під час презентації книги кримчанина, кандидата історичних наук і публіциста Сергія Громенка «#КримНаш. Історія російського міфу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-