Звітує  Державне агентство рибного господарства України

Звітує Державне агентство рибного господарства України

Укрінформ
23 лютого 13.30 - Публічний звіт Голови Державного агентства рибного господарства України  Ярослава Бєлова про роботу відомства  за 2017 рік

Організатор: Державне агентство рибного господарства України.

Учасники: Ярослав  Бєлов - Голова Державного агентства рибного господарства України; Андрій Кравченко - заступник голови Державного агентства рибного господарства України; Діана Ткачук - начальник відділу адміністративних послуг.

Коротко. Ярослав Бєлов прозвітує про результати роботи рибоохоронного патруля, кроки в напрямі стимулювання розвитку аквакультури та рибного фермерства, впровадження системи простежуваності водних біоресурсів та Фонду підтримки рибного господарства, співробітництво з міжнародними партнерами тощо.

Підсумкові матеріали:

У 2017-му році рибний патруль виявив 30 тисяч порушень на загальну суму збитків 90,5 мільйона гривень

У 2017 році органи охорони рибного господарства виявили більше 34 тисяч порушень, збитки від яких сягнули 90,5 мільйона гривень.

Про це розповів голова Державного агентства рибного господарства України Ярослав Бєлов під час прес-конференції в Укрінформі.

«У 2017 році органами рибоохорони було виявлено більше 34 тисяч порушень, збитків рибному господарству завдано на 90,5 мільйона гривень», - сказав Бєлов.

За його словами, усього рибоохоронним патрулем було проведено 20 тисяч рейдів, у порушників виявлено 184 тони незаконно видобутої риби.

Крім того, Бєлов зауважив, що складено та направлено в суди більше 15 тисяч адмінпротоколів на порушників вилову риби.

У 2017 році Україна експортувала риби на 34,3 млн доларів - голова Держрибагентства

Минулого року Україна експортувала 10,5 тис. тонн риби й рибопродукції на загальну суму 34,3 млн доларів США, а імпортувала — на 127 млн доларів США.

Про це розповів голова Державного агентства рибного господарства України Ярослав Бєлов під час прес-конференції в Укрінформі.

“Обсяг експорту риби, рибопродукції та інших водних біоресурсів у 2017 році збільшився майже на 26 % - усього було експортовано 10,5 тис. тонн риби та рибної продукції на загальну вартість 34,3 млн доларів США”, - сказав Бєлов і нагадав, що у 2016 році було експортовано риби й рибопродукції на суму 22 млн доларів США.

Крім того, Бєлов зауважив, що імпорт риби також зріс і в 2017 році склав близько 328 тисяч тонн на суму 527 млн доларів США.

За його словами, найбільше риби Україна імпортує з Норвегії, Ісландії, Естонії.

Разом з тим, голова Держрибагентства додав, що минулого року загальний вилов риби та інших водних біоресурсів підприємствами галузі склав 94,2 тисячі тонн, що, за його даними, майже на 6,5 % більше, ніж у 2016 році.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-