Автопробіг у Києві

Автопробіг у Києві

Укрінформ
2  лютого 11.00 - 500 машин на автопробіг у Києві за доступне розмитнення

Організатор: ГО “Всеукраїнська організація “Авто Євро Сила”.

Учасники: Олег Ярошевич - керівник Всеукраїнської організації “Авто Євро Сила”; Олександр Чернявський - співзасновник Всеукраїнської організації “Авто Євро Сила”; Андрій Щербина - співзасновник Всеукраїнської організації “Авто Євро Сила”; Станіслав Шевченко - юрист Всеукраїнської організації “Авто Євро Сила”.

Підсумкові матеріали:

У неділю по всій Україні пройде акція за доступне розмитнення автомобілів

У неділю, 4 лютого, по всій Україні проходитиме акція за доступне розмитнення автомобілів, в якій візьмуть участь члени Всеукраїнської організації "Авто Євро Сила".

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив співзасновник організації Олександр Чернявський.

“Автопробіг - всеукраїнська акція, основною метою якої є інтенсифікація діалогу з владою про доступне розмитнення транспортних засобів, - буде проходити по всій території України 4 лютого, у неділю. Вона проходитиме одразу в усіх обласних центрах. Більшість людей на цій акції будуть використовувати власні автомобілі, як української, так і іноземної реєстрації”, - сказав Чернявський.

Крім того, за його словами, учасники акції вимагатимуть встановити “справедливі ставки розмитнення та справедливі умови розмитнення автомобілів”.

У Києві колона автомобілів о 9:00 вирушить від Міжнародного виставкового центру у напрямку центру та проїде головними вулицями міста. Загалом планується участь 500 автомобілів від ВО “Авто Євро Сила”.

“Під час нашого заходу 4 лютого також будемо спілкуватися з представниками Мінінфраструктури, КМДА, Нацполіції, і ще рядом представників профільних відомств з цього приводу”, - поінформував Чернявський.

Співзасновник ВО “Авто Євро Сила” Андрій Щербина наголосив, що акція є мирною, і закликав утриматися від будь-яких провокацій.

“Авто Євро Сила” - рух, заснований у 2016 році для захисту прав автовласників. Наразі існує 120 осередків цієї ГО, які налічють 60 тисяч учасників.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-