«Я - Бандера». Презентація проекту постановки художнього історичного фільму

«Я - Бандера». Презентація проекту постановки художнього історичного фільму

Укрінформ
26  січня 11.00 - Презентація  проекту постановки художнього історичного  фільму «Я - Бандера»

Організатор: Д. О. Мухарський.

Учасники: Дмитро Мухарський - автор сценарію та  режисер-постановник  фільму «Я - Бандера», народний  артист України; Василь  Вітенко - генеральний  продюсер  (Німеччина); Іван Готра - продюсер (Німеччина);  Юлія Диброва - композитор.

Коротко. Кінострічка присвячена життю і діяльності Степана Бандери -  видатного сина українського народу,  людині мудрості та честі,  громадянина країни,  за утвердження якої він віддав життя.

У фільмі використовується чимало  досі  невідомих  широкому  загалу фактів  з   біографії   Степана  Бандери,   взятих  з   архівних  матеріалів,  які, безперечно,   викличуть   зацікавленість   не лише в українського, а й в іноземного глядача.

Довідково. Робота над фільмом розпочнеться вже  на початку березня 2018 року, а власне вихід фільму  заплановано приурочити до дня народження  Степана Бандери  - 1 січня 2019 року.

Зйомки кінофільму відбуватимуться  в  Україні, Польщі, Німеччині, Італії.

На  виконання  головних ролей організатори  планують запросити  провідних акторів  українського  кіно й театру, акторів з Польщі та Німеччини.

Хронометраж фільму становить 130 хвилин.

Додаткова інформація за тел.: (098)296-18-98.

Підсумкові матеріали:

Антін Мухарський зіграє Бандеру у фільмі свого батька

Антін Мухарський зіграє головну роль у художньому біографічному фільмі «Я — Бандера».

Про це під час презентації проекту фільму, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу, сказав автор сценарію та режисер-постановник фільму, батько Антіна Дмитро Мухарський.

«Роль Бандери виконуватимуть 3 актори, але основний період особистого та громадського життя голови проводу ОУН-Б представить на екранах Антін Мухарський», - повідомив режисер.

Бандера постане перед глядачами в амплуа маленького хлопчика-співака 7-8 років, хлопця-пластуна 15-17 років та молодого 25-річного громадського діяча.

Зйомки фінансуватимуться українською діаспорою в Німеччині, проте частину коштів автор сценарію сподівається отримати від держави.

У фільмі використають чимало невідомих фактів з біографії  Бандери, взятих з архівних матеріалів. Зйомки документальної стрічки заплановано на початок літа 2018 року.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-