Соціальна проблематика українського суспільства

Соціальна проблематика українського суспільства

Укрінформ
28 грудня, 16.00 - Соціальна проблематика українського суспільства - 10.

Організатор: Громадська організація "ЗУБР".

Учасники: Олександр Ліпашов - перший заступник голови правління ГО "ЗУБР", правозахисник; Борис Сопін - голова правління ГО "ЗУБР", колишній в'язень концтабору фашистської Німеччини; Богдан Антоненко - керівник молодіжного руху ГО "ЗУБР".

Підсумкові матеріали:

ГО "ЗУБР" закликає владу навести порядок у гральному бізнесі

Громадська організація "ЗУБР" закликає владу навести порядок у незаконному гральному бізнесі. Про це зазначили під час прес-конференції в Укрінформі перший заступник голови правління організації Олександр Ліпашов і керівник молодіжного руху організації Богдан Антоненко.

"Ми закликаємо владу змінити законодавство і навести порядок у гральному бізнесі", - зазначив Ліпашов.

У свою чергу Антоненко розповів, що наразі в Києві знаходиться близько 500 незаконних гральних закладів, кожен з яких приносить своїм власникам прибуток у розмірі від 50 до 100 тис. грн в день, а у вихідні дні та  свята виручка зростає в рази. "У рік виходить більше 100 мільйонів доларів і держава не отримує податків", - додав він. 

Антоненко говорить, що останнім часом  незаконні гральні заклади повідкривалися у столиці біля кожної станції метро  і пропонують своїм клієнтам нову "фішку" - розрахунок банківською карткою.

Громадський активість вважає, що немає сенсу притягувати до відповідальності працівників гральних закладів, а потрібно карати власників цього бізнесу.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-