Фонд «Повернись живим» презентує сюрреалістичний арт-календар про їжу на війні (ART HUB)

Фонд «Повернись живим» презентує сюрреалістичний арт-календар про їжу на війні (ART HUB)

Укрінформ

20 грудня о 12:00 в ART HUB Укрінформу відбудеться презентація четвертого благодійного календаря від Фонду «Повернись живим». 

«Ми самі відверто шоковані, наскільки сміливим він вийшов. Календар вперше буде без портретів. Він – про військову їжу, переосмислену художнім чином», – наголошує голова фонду Віталій Дейнега.

За його словами, на четвертому році війни стає усе складніше повернути увагу суспільства до неї. «Цього разу ми вирішили спробувати мистецтво. Ми зайшли доволі далеко і впевнені що цей календар викличе багато емоцій. Частина суспільства його не зрозуміє. Інша – скаже що це надсміливий крок для волонтерського фонду. Але він точно допоможе нам зібрати кошти для допомоги армії», – підкреслив волонтер.

Кожна із сторінок календаря має реальний прототип, знятий на передовій, у розташуванні одного із підрозділів спецпризначення чи на фрегаті "Гетьман Сагайдачний".

Усі кошти від продажу арт-календаря будуть передані на допомогу українській армії, зокрема, на придбання квадрокоптеру для 30 ОМБр.

Минулого року на кошти від продажу календаря була придбана камера для безпілотного апарату «Лелека» для 40 ОМБр.

Акредитація: savelife.media@gmail.com, (066) 987 99 50

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-