Соціальна проблематика українського суспільства

Соціальна проблематика українського суспільства

Укрінформ
15 грудня 15.00 - "Соціальна проблематика українського суспільства-9"

Організатори: ГО "ЗУБР".

Учасники: Олександр Ліпашов - перший заступник голови правління ГО "ЗУБР";    Володимир Юрко - юрист проекту ГО "Стоп-корупції", правозахисник; Владислав Соловйов - ГО "Стоп-корупції"; Антон Клітний - ГО "Стоп-корупції"; Богдан Антоненко - керівник молодіжного руху "ЗУБР".

Підсумкові матеріали:

Незаконний видобуток піску змінює русла рік, що становить екологічну проблему - Громадські активісти

Громадські активісти продовжують виявляти екологічні проблеми, пов'язані з незаконним видобутком піску, діяльністю автомийок, а також фіксують випадки незаконного будівництва та грального бізнесу.

Про це під час спільної прес-конференції з представниками громадської організації «Стоп-корупції» повідомив перший заступник голови правління ГО «ЗУБР» Олександр Ліпашов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Перш за все, ми звертаємо увагу на незаконний видобуток піску в Україні, що призводить до зміни русла річок, а відтак - до зімни картографічного розташування цілих населених пунктів. По-друге, через незаконну діяльність автомийок забруднюється вода у річках, зокрема в Дніпрі. Також ми звертаємо увагу незаконне будівництво, передусім, на території міст Києва, Ірпеня та стратегічних регіонів України», - сказав Ліпашов.

Крім того, учасники прес-конференції акцентували на проблемі незаконного грального бізнесу та недотриманні прав журналістів.

«Важливо, щоб права кожного журналіста та громадського діяча в Україні були захищені. Але при цьому слід зазначити, що на сьогодні дуже легко отримати посвідчення журналіста, не будучи ним насправді», - уточнив Ліпашов.

При цьому він зауважив, що їхня мета - не звинувачувати владу або керівництво держави у наявних проблемах, а інформування відповідних структур та правоохоронних задля їх вирішення.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-