Різдвяний Янгол. Проект завершується - чудеса розпочинаються (м.Київ, вул. Хрещатик, 36)

Різдвяний Янгол. Проект завершується - чудеса розпочинаються (м.Київ, вул. Хрещатик, 36)

Укрінформ

9 грудня о 12.00 в Колонній залі КМДА (м. Київ, вул. Хрещатик, 36) відбудеться урочисте завершення проекту  "Різдвяний Янгол" - щорічного благодійного заходу фонду "Діти Дітям".

Коротко. Проект "Різдвяний Янгол" дає змогу сотням сімей напередодні Нового року об'єднатися навколо Благодійного фонду "Діти Дітям", щоб розпочати наступний рік з дарування радості дітям-сиротам і сім'ям з дітьми з особливими потребами.

Щороку до Різдва фонд "Діти Дітям" збирає сотні листів від вихованців дитбудинків  та інтернатів, в яких вони описують свої найзаповітніші бажання Різдвяному Янголу, що здатен творити чудеса. Ці бажання виконують "різдвяні янголи" - учасники проекту. Вони купують омріяні подарунки і разом зі своїми  дітьми пишуть листи у відповідь.   

Святкове завершення проекту відбудеться в ошатній  Колонній залі КМДА, де діти разом з батьками власноруч створюватимуть прикраси і наряджатимуть ялинки, які прямо зі свята вирушать у дитбудинки й сім'ї.

Промінчики тепла з Києва розлетяться по всій Україні і зігріють тисячі маленьких сердець, які так вірять, що їхній Різдвяний Янгол завжди з ними.   

Діти з сімей учасників проекту підготували спеціальне шоу-мюзикл "12 місяців", прем'єра якого відбудеться в КМДА. Згодом мюзикл буде показаний усім підопічним дитбудинкам та сім'ям фонду "Діти Дітям".

У програмі свята -  виступи обдарованих дітей, учасників вокальних та інструментальних конкурсів, зокрема фіналістів програми "Голос Діти". Для найменших гостей підготовано ігрові зони та професійна анімаційна програма.

Довідково. Усі засновники Благодійного фонду "Діти Дітям" - багатодітні мами. Мета фонду - виховувати в дітях прагнення дарувати любов іншим, а не лише її приймати. Одним із головних завдань фонду  є залучення дітей меценатів до допомоги нужденним ровесникам. 

У 2016 році проект "Різдвяний Янгол" охопив 500 дітей з 9 дитбудинків. Цього року фонд зібрав 1000 листів із 12 дитбудинків та малозабезпечених сімей з тяжкохворими дітьми. 

У 2017 році фонд здійснив 8 благодійних проектів, надаючи регулярну допомогу 12-ти дитбудинкам, 15-ти сім'ям з дітьми, прикутим до ліжка.   

Фонду "Діти Дітям" вдалося допомогти близько  тисячі дітей з прифронтової зони  (Краматорськ, Марьїнка, Красногорівка, Славянськ), дітям - інвалідам та сиротам. 

Листи від дітей і правила участі у проекті опубліковані на Facebook сторінці фонду «Дети Детям»

Посилання на захід Дети Детям Рождественский Ангел 

Сайт фонду «Дети Детям» www.kids2kids-fund.com 

Тел.: (050) 852-35-23. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-