“Arm wrestling Open Cup - 2017”.  Турнір з армспорту вперше відбудеться у новому форматі

“Arm wrestling Open Cup - 2017”. Турнір з армспорту вперше відбудеться у новому форматі

Укрінформ
8 грудня, 12.00 - Організація та проведення щорічного відкритого турніру з армспорту в ЖК “Деміївський квартал” - “Arm wrestling Open Cup - 2017”. 

Учасники: Володимир Бульба - радник міністра молоді та спорту України, співзасновник Національної громадської кампанії “Спільна Перемога"; Олександр Соколинський - модератор, директор агенції “Спільна Перемога"; Ірина Рожещенко - майстер спорту міжнародного класу з армспорту, віце-президент київської федерації армспорту; Євген Пруднік - шестиразовий чемпіон світу з армспорту;  Юлія Михайлів - представник організації “Спорт для Всіх"; Ольга Лящук - володар титулу найсильніша жінка Планети 2017 року. 

Коротко. Змагання відбудуться 9  грудня за адресою м.Київ, вул.Ракетна, 24, ЖК “Деміївській квартал”.  Урочисте відкриття турніру о 12.00. Організатори змагань - Національна громадська кампанія “Спільна Перемога"; Федерація армспорту України; Федерація армспорту міста Києва; житловий комплекс "Деміївський квартал" за  підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства інформаційної політики України, організації “Спорт для Всіх” та спортивного телеканалу ХSport. Мета турніру - залучення суспільства до здорового способу життя та занять спортом  через спільну участь у змаганнях на спортивних майданчиках біля будинку. 

Гасло турніру: “Дворові змагання світового рівня зі спортсменами першої величини”.  Турнір з армспорту - реальна спроба відволікти нашу молодь від моніторів  комп'ютерів, віртуальних ігор, алкоголю та цигарок. Спонукати до “живого” спілкування. Фізкультура та спорт у кожен двір!

Цього року турнір пройде на території  ЖК “Деміївський Квартал” (м.Київ, вул.Ракетна, 24, 2 секція), в якому мешкає велика кількість відомих українських спортсменів та чемпіонів. Тут мають житло  Олімпійський чемпіон  2016 года - Юрій Чебан, яке він отримав у рамках проекту Національної громадської кампанії "Спільна Олімпійська Перемога", паралімпійка Людмила Даниліна, володарка титулу найсильніша жінка Планети 2017 Ольга Лящук та багато інших видатних спортсменів.

Серед учасників турніру  -  багаторазова чемпіонка Світу та Європи, заслужений майстер спорту  Вікторія Ілюшина, чемпіонки світу  Лілія Занько та Оксана Дяченко, чемпіон Грузії  Петре Цикарідзе, майстри спорту  Богдан Івахненко, Сергій Калініченко, Дмитро Іонов. 

Реєстрація  для ЗМІ обов'язкова за тел. 067-507-34-71  (Олександр Соколинський) або email: avsokolinsky@gmail.com 

Итоговые материалы:

Представницький турнір з армспорту Arm wrestling Open Cup-2017 пройде у суботу в Києві

У суботу, 9 грудня, у столичному житловому комплексі "Деміївський квартал" відбудеться прем'єрний відкритий турніру з армспорту Arm wrestling Open Cup-2017. 

Як зазначив у п'ятницю під час прес-конференції в Укрінформі радник міністра молоді та спорту України Володимир Бульба, на цих змаганнях виступлять зірки армспорту світового рівня.

"Arm wrestling Open Cup-2017 буде першим заходом нової програми Національної громадської компанії "Спільна Перемога"  під назвою "Фізкультура і спорт - у кожен двір!" Я б охарактеризував ці змагання як дворовий турнір світового рівня. Упевнений, що армспорт - реальна спроба відволікти нашу молодь від комп'ютерів, алкоголю та цигарок, залучити до занять спортом, поспілкуватися із зірками найпершої величини. Саме такими, які вистувлять на нашому турнірі", - сказав Бульба.

Майстер спорту міжнародного класу, віце-президент Федерації армспорту Києва Ірина Рожещенко більш докладно розповіла про учасників змагань.

"На Arm wrestling Open Cup-2017 у жінок виступлять багаторазова чемпіонка світу та Європи, заслужений майстер спорту Вікторія Ілюшина, чемпіонки світу Лілія Занько та Оксана Дяченко, у чоловіків - шестиразовий чемпіон світу Євген Пруднік, чемпіон Грузії Петре Цикаридзе, майстри спорту Богдан Івахненко, Сергій Калиниченко, Дмитро Іонов. Чоловіки визначатимуть кращого у вагових категоріях до 75, 85, 95 кг та абсолютній, жінки - в абсолютній", - зазначила Ірина.

Трансляція змагань пройде в ефірі телеканалу Хsport. Призовий фонд турніру становить 25000 грн.

Видео мероприятия:

Заказать фото нажмите здесь - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-