Конкурс на кращий проект  меморіалу Героїв Небесної Сотні.  Підсумки першого засідання міжнародного журі

Конкурс на кращий проект меморіалу Героїв Небесної Сотні. Підсумки першого засідання міжнародного журі

Укрінформ
18 листопада, 14.00 - Підсумки першого засідання міжнародного журі  конкурсу проектів на кращу проектну пропозицію та наступні  кроки створення Меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Гідності.

Організатор: Міністерство культури України.

Учасники: Євген Нищук - міністр культури України; Ігор Пошивайло - генеральний директор Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Гідності; Бенджамін Хоссбах - організатор конкурсу, керуючий партнер компанії Рhase 1 (Берлін, Німеччина), архітектор; Володимир Бондарчук - голова ГО «Родина Героїв Небесної Сотні»; Олександр Свистунов - головний архітектор м. Києва; члени журі Міжнародного відкритого архітектурного конкурсу проектів на кращу проектну пропозицію щодо об'єкта “Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Музей Революції Гідності”.

Підсумкові матеріали:

Архітектурний конкурс меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні є першим подібним конкурсом для України - Нищук

Міжнародний відкритий архітектурний конкурс проектів на кращу проектну пропозицію щодо об'єкта "Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Музей Революції Гідності" є першим подібним конкурсом для України і важливим проектом після подій 2013-2014 років.

На цьому наголосив міністр культури України Євген Нищук на прес-конференції в Укрінформі.

«Цими днями триває активна фаза початку проведення конкурсу меморіального комплексу - Музею Героїв Небесної Сотні Революції Гідності. Насправді такий рівень проведення конкурсу, його підготовки та організації  є першим досвідом для всієї України», - сказав Нищук.

Він зазначив, що підхід до проведення конкурсу був дуже ретельним, адже аналізувалась інформація про самі компанії, які допускались до конкурсу, їх досвід роботи, їх проекти, що вже були реалізовані, та їх реноме у світі.

«Для нас це прекрасний досвід, і досі в Україні подібних конкурсів ще не було. Тому для нас дуже почесно і дуже важливо, що у цьому конкурсі є для всіх абсолютно рівні параметри та критерії відбору. Це неймовірний досвід, і я радий, що до такого проекту, який є одним з найважливіший для України після подій 2013-2014 років, ми підходимо з прекрасними партнерами», - наголосив Нищук. 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-