Суспільна стратегія відстоювання інтересів держави

Суспільна стратегія відстоювання інтересів держави

Укрінформ
2 листопада, 15.00 - Презентація суспільної стратегії відстоювання інтересів державного суверенітету на духовно-культурному фронті боротьби з агресором. 

Організатор: ГО «ЗУБР».

Учасники: Олександр Ліпашов - перший заступник голови правління ГО "ЗУБР", правозахисник; Борис Сопін - голова правління ГО "ЗУБР".

Підсумкові матеріали:

Громадською організацією "ЗУБР" (Загальноукраїнське бюро розслідування) подано позов до Київського окружного адміністративного суду  щодо заборони і припинення діяльності партії регіонів

9 грудня 2017 року заплановано розгляд справи у суді, - повідомив  перший заступник голови правління ГО "ЗУБР" Олександр Ліпашов.  

«Ми повинні давати правову оцінку діяльності тим політичним об'єднанням і партіям, які принесли в нашу країну горе і спричинили до трагічних подій», - заявив Ліпашов.

 Активісти наголошують на тому, що  це не єдиний політичний проект, який  є антидержавним та проросійським.

ГО «ЗУБР» ініціює також звернення до правоохоронних органів щодо припинення діяльності в Україні «Прогресивної соціалістичної партії»  і притягнення до відповідальності її лідера - Наталії Вітренко. «Просимо національно-патріотичні сили підтримати нашу ініціативу  щодо заборони юридичної і фактичної діяльності проросійських антиукраїнських політичних проектів, але лише у законний спосіб», - наголосив Олександр Ліпашов.    

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-