Омолодження української влади

Омолодження української влади

Укрінформ
23 жовтня, 10.00 - Тема присвячена змінам політичної системи суспільства в частині приходу до влади нових партій та нових лідерів, присутності молоді в політиці.

Організатор: ГО «Єдина сила».

Учасники: Ігор Душин - політичний експерт та консультант; Юрій Костенко - народний депутат І-IV та VI скликань; Юрій Андрєєв - голова громадської організації "Національний рух “за трансплантацію”; Юрій Бощицький - ректор Київського університету права НАН України;  Артем Горбенко - голова Київського осередку Руху національного розвитку «Єдина Сила»; Інна Силантьєва - соціально-політичний експерт; Генадій Ніколайчук - віце-президент Федерації боксу міста Києва; Володимир Воронов - експерт з молодіжного лідерства, голова компанії «Vladimir Voronov International Branding Agency»; Артем Атепалихін - голова компанії «міжнародна юридична група “LEMAN”; Ганна Старухіна - правозахисниця, волонтер; Володимир Нетребенко - голова Руху національного розвитку «Єдина Сила».

Модератор: Валерій Алексанян - голова ГО "Єдина Сила".

Підсумкові матеріали:

В українську політику потрібно залучати молодь - ГО "Єдина Сила"

Ефективне впровадження реформ та подальший розвиток країни неможливі без активного залучення в політику молодого покоління.

Про це заявив голова громадської організації “Єдина Сила” Валерій Алексанян під час круглого столу в Укрінформі.

“Загальний успіх реформ, що є порядком денним уряду, - поступальний, органічно взаємопов’язаний розвиток держави неможливі без державної підтримки молодого покоління українців - майбутніх донорів та тих, хто безпосередньо на собі відчуває наслідки цих реформ”, - сказав він.

Учасники заходу підписали Резолюцію щодо подальшого обговорення питання залучення молоді в політику та вироблення Концепції омолодження української політичної сфери.

“Молодь не треба підтримувати. Молодь сама зможе все зробити. Треба прибрати ті перепони, які встановлюють на шляху молодих людей, щоб добитися першого робочого місця, досягти якихось змін у країні, добитися реформ”, - підкреслив Алексанян.

У свою чергу, голова Руху національного розвитку «Єдина Сила» Володимир Нетребенко наголосив, що, незважаючи на масовий відтік молоді за кордон, в Україні ще лишилося багато людей, які хочуть і здатні працювати задля змін на краще у державі, але досвідчені експерти й політики мають допомогти молодому поколінню в цьому.

“Дуже багато молодих людей хочуть будувати свою країну саме на місцях, здебільшого вони не хочуть іти до Верховної Ради”, - зауважив Нетребенко і додав, що наразі “молоде покоління має зробити все для того, щоб наша держава в цілому була хоча б такою, якою вона є зараз”.

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-