Укртрансбезпека. Відомство підбиває підсумки роботи за 8 місяців

Укртрансбезпека. Відомство підбиває підсумки роботи за 8 місяців

Укрінформ
26 вересня 11.00 - Підсумки роботи Укртрансбезпеки за 8 місяців поточного року

Організатор: Державна служба України з безпеки на транспорті.

Учасники: Михайло Ноняк - Голова Державної служби України з безпеки на транспорті; В'ячеслав Дідківський - перший заступник Голови Державної служби України з безпеки на транспорті; Дмитро Петренко - заступник Голови Державної служби України з безпеки на транспорті.  

Підсумкові матеріали:

Збитки від руху дорогами перевантажених фур сягають майже 3 млрд грн - Укртрансбезпека

Збитки від руху дорогами надмірно завантажених вантажівок сягають порядка 3 млрд грн.

Про це на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Підсумки роботи Укртрансбезпеки за 8 місяців поточного року" сказав голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.

«Псуються дороги від вантажівок від надмірного навантаження до 3 млрд грн. І тому повинен бути якісний і габаритно-ваговий контроль. Тому ми закуповуємо за єврокошти 78 пересувних лабораторій», - сказав Ноняк.

Як повідомляв Укрінформ, Державна служба з безпеки на транспорті розраховує отримати 78 пересувних лабораторій вагогабаритного контролю до кінця поточного року.

Міжнародна морська організація у 2018 році перевірить стан морської галузі України

Міжнародна морська організація в 2018 році перевірить стан морської галузі України.

Про це на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Підсумки роботи Укртрансбезпеки за 8 місяців поточного року" сказав заступник голови Державної служби України з безпеки на транспорті Дмитро Петренко.

«У наступному році у нас буде проходити перевірка Міжнародною морською організацією. Зокрема буде перевірятись уся морська галузь», - сказав заступник голови Державної служби України з безпеки на транспорті.

За його словами, перевірка включатиме в себе як процес підготовки напрямків щодо дипломування моряків, так і проведення заходів безпеки у портах.

"Хочу сказати, що це важливо, адже весь світ буде дивитись на нас, і на те, як ми готові до роботи у "білому списку", - сказав Петренко.

Укртрансбезпека планує до кінця року запустити електронний кабінет перевізника

В Укртрансбезпеці планують запустити електронний кабінет перевізника вже до кінця року.

Про це на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Підсумки роботи Укртрансбезпеки за 8 місяців поточного року" сказав перший заступник голови Державної служби України з безпеки на транспорті В'ячеслав Дідківський.

«До кінця року плануємо запустити електронний кабінет перевізника. Крім цього - електронну процедуру подачі документів для отримання ліцензій», - сказав Дідківський.

З його слів, це обмежить спілкування перевізників з працівниками служби.

«Перевізнику не потрібно буде їхати і стояти в чергах, спілкуватись з нашими працівниками. Тобто знаходячись в офісі, він просто сканує документи і направляє, потім чекає максимум три дні, і отримує відповідь», - сказав Дідківський.

Він наголосив, що для Укртрансбезпеки найголовніше усунути контакт працівник - потенційний перевізник.

«Корупційний фактор мінімізується значно в цьому випадку, крім цього, це нормальна європейська практика, адже в Європі ніхто вже в чергах не стоїть», - сказав Дідківський.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-