Журналісти про українсько-ізраїльські відносини. Оголошено конкурс на кращий твір

Журналісти про українсько-ізраїльські відносини. Оголошено конкурс на кращий твір

Укрінформ
18 вересня, 14.00 - Оголошення конкурсу творчих робіт “Ізраїль та україно-ізраїльські стосунки очима журналістів".          

Організатор:  українсько-ізраїльський Інститут стратегічних досліджень імені Голди Меїр.

Учасники: Альберт Фельдман - директор українсько-ізраїльського Інституту стратегічних досліджень імені Голди Меїр; Матвій Ганопольський  -  журналіст, радіо та телеведучий; Геннадій Поліщук – радник Посольства Держави Ізраїль в Україні; Аліна Александрова – ведуча, керівник спеціальних проектів Української радіогрупи та стильного радіо Перець FM; Ірина Тиран -  журналіст, модератор.

Підсумкові матеріали:

Журналістам пропонують узяти участь в конкурсі творчих робіт на тему українсько-ізраїльських відносин

Посольство Держави Ізраїль в Україні, Ізраїльський культурний центр та Українсько-ізраїльський інститут стратегічних досліджень ім. Голди Меїр оголосили старт конкурсу творчих робіт «Українсько-ізраїльські відносини очима журналістів».

Про це повідомив на прес-конференції в Укрінформі директор інституту Альберт Фельдман.

«Наша мета — не просто розподілити цінні подарунки, а зробити певне зрушення, аби у пресу потрапляло якомога більше інформації про Ізраїль і було більше тих, хто хоче розповісти про цю державу в Україні», - сказав Фельдман.

За його словами, місією конкурсу є привернути увагу суспільства до країни Ізраїль, до питання співпраці та обміну досвідом Ізраїлю та України, підвищення суспільного статусу незалежної української журналістики. «Завдяки цьому конкурсу в Україні може сформувати пул журналістів, яких серйозно зацікавить Ізраїль, а це може бути корисним як для роботи Посольства, так і різноманітних ізраїльських організацій в України», - додав він.

У конкурсі на здобуття низки призів можуть взяти участь журналісти та блогери, які протягом трьох місяців подадуть заявку за встановленою формою на електронну адресу: ukr.isr.journalism@gmail.com, але попередньо треба заповнити заявку на сайті http://goldameir.institute/konkurs/. Подавати можна не більше трьох робіт від одного учасника.

До участі у проекті допускаються друковані матеріали, раніше не опубліковані.

Визначення переможців здійснюватиметься на конкурсній основі за допомогою голосування членів журі.

Конкурс має відкритий характер. До участі запрошуються фізичні особи від 18 років.

Загалом визначено 10 номінацій. Зокрема, "Ізраїль очима українських журналістів" (три нагороди за аудіо, відео та друковані роботи), "Українсько-ізраїльскі відносини" (три нагороди), "Висвітлення заходів щодо просування в Україні ізраїльських новацій" (три нагоди), а також буде спеціальна нагорода за висвітлення теми Ізраїлю та його новацій в ЗМІ за останні 10 років.

Як запевнив директор Українсько-ізраїльського інституту стратегічних досліджень імені Голди Меїр, роботи журналістів судитиме авторитетне журі. До його складу увійдуть голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко, заступник директора Українсько-ізраїльського інституту стратегічних досліджень ім. Голди Меїр Ірина Тиран, журналіст, радіо- та телеведучий Матвій Ганапольський, журналіст Айдер Муждааєв, радіоведуча Аліна Александрова, а також представники Ізраїльського культурного центру.

Як зазначив радник Посольства Держави Ізраїль в України Геннадій Поліщук , в Україні є чимало людей, які цікавляться Ізраїлем, його історією та культурою. «І ми, Посольство Держави Ізраїль в Україні, Ізраїльський культурний центр, намагаємося донести до цих людей якомога більше інформації”, - сказав він.

Поліщук не сумнівається в тому, що журналістські роботи про Ізраїль обов’язково будуть цікавими. «Звісно, про нашу країну можна писати по-різному, але її неможливо не любити. Якщо людина хоча б раз у житті доторкнулася до Ізраїлю, то ця країна залишається в її серці назавжди», - наголосив радник Посольства.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-