На межі нових випробувань. До чого призведе загострення політичного протистояння?

На межі нових випробувань. До чого призведе загострення політичного протистояння?

Укрінформ
14 вересня, 13.30 - Україна на межі нових випробувань. До чого призведе загострення політичного протистояння?

Організатор:  ГО  «Народні збори України».

Учасники: Микола Маломуж - генерал армії, голова ГО «Народні збори України»; Анатолій Лопата - генерал-полковник, начальник Генштабу ЗСУ (1993-1996 рр.);  Юрій Крикун  - космонавт-дослідник, розробник нової концепції молодіжної політики України. 

Підсумкові матеріали:

Росія хоче створити умови для довгострокової дестабілізації Донбасу — Маломуж 

Під виглядом мирних ініціатив для Донбасу Росія прагне заморозити цей конфлікт та створити передумови для довгострокової дестабілізації України.

Про це заявив колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії, голова громадської організації "Народні збори України" Микола Маломуж під час прес-конференції в Укрінформі на тему: "Україна на межі нових випробувань. До чого призведе загострення політичного протистояння?".

“Наразі пропонуються різні інструменти, починаючи від введення “голубих касок”. Але і цим проблема не вирішується. Відомо, що в планах російського президента під видом мирних ініціатив брати далі під контроль ці регіони, як змінити кадри на цих підконтрольних територіях, заморозити на довгий період цей регіон і створити передумови для довгострокової дестабілізації України”, - сказав Маломуж. 

На його думку, наразі Українська держава переживає черговий етап кризи, що, особливо, проявилося після останніх подій навколо Міхеїла Саакашвілі. В суспільстві присутнє велике напруження, велика радикальна домінанта, що несе загрози стабільності держави.

З огляду на це, переконаний Маломуж, громадськості потрібно згуртуватися навколо нових лідерів, які здатні протистояти нинішнім викликам і запропонувати антикризову програму. Він анонсував, що 27 жовтня в “Українському домі” відбудеться засідання “Народних зборів України”, де будуть прийматися подальші рішення. 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-