Про школу для дітей-інвалідів, рейдерську атаку на неї та гучні “депутатські” перестрілки

Про школу для дітей-інвалідів, рейдерську атаку на неї та гучні “депутатські” перестрілки

Укрінформ
19 серпня, 11.00 - Прес-конференція одного із засновників столичної школи для дітей з обмеженими можливостями “Славія” Михайла Крошка.

Підсумкові матеріали:

Школу для дітей-інвалідів на столичній Троєщині намагаються захопити рейдери, заявляє її засновник

Засновник столичної школи для дітей з обмеженими можливостями «Славія» Михайло Крошко стверджує, що рейдери намагаються захопити приміщення цієї школи і замість неї звести новобудову.

Про це він повідомив 19 серпня під час прес-конференції в Укрінформі.

«Народний депутат Сергій Мельничук разом з водієм намагались зупинити протиправні дії. Стрілянина на Троєщині показала, що коли у рейдерів закінчуються правові аргументи, в хід ідуть аргументи сили. Під роздачу попала маленька школа персональної освіти, що була створена інвалідами та стоїть на ласому шматочку землі в 1 га в центрі Троєщини», - сказав Крошко.

За його словами, на цій території вже з'явились відмітки для новобудови.

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня в мікрорайоні Троєщина сталась стрілянина за участю народного депутата Сергія Мельничука. Інцидент спричинили події навколо можливого рейдерського захоплення шкільної будівлі.

Загальноосвітній заклад «Спеціалізована школа «Славія» почав діяти у приміщенні по вулиці Сабурова, 16-а, із серпня 1998 року. У ньому надають послуги із соціальної реабілітації, допомагають із адаптацією до сучасних освітніх вимог та інтеграцією в суспільство дітям і молоді з обмеженими функціональними можливостями.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-