Відставка Павла Мороза та представлення нового заступника Міністра юстиції

Відставка Павла Мороза та представлення нового заступника Міністра юстиції

Укрінформ
14 липня, 12.00 - Представлення нового заступника Міністра юстиції – Олени Сукманової. 

Учасники: Олена Сукманова - заступник міністра юстиції України з питань державної реєстрації; Павло Мороз - екс-заступник Міністра юстиції України; Ігор Гоцик - менеджер комітетів ЕBA. 

Коротко. Під час заходу будуть озвучені причини відставки Павла Мороза, досягнення у сфері державної реєстрації щодо боротьби з рейдерством, реалізації пілотних проектів соціального спрямування та послуг для бізнесу, а також презентовано план подальших дій.

Підсумкові матеріали:

Екс-заступник міністра юстиції Мороз після відставки повертається у бізнес 

Колишній заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Павло Мороз після своєї відставки планує повернутися у бізнес. 

Про це він сказав у п'ятницю на прес-конференції в Укрінформі.

"Я не звик до рутинної роботи. Я прийшов до висновку, що мені потрібно рухатися вперед. Я хочу, щоб ми всі жили у правничій і в розвиненій країні. Я хочу звернутися до всіх громадян нашої країни і сказати, що те, що я повернуся до бізнесу, а я повертаюся до бізнесу, зовсім не означає, що я залишу їх без уваги. Будь-який громадянин України може розраховувати на мій захист, незважаючи на те, що я буду вже представником бізнесу", - сказав Мороз. 

Він наголосив, що попри відставку продовжить допомагати в реформах, які розпочав на посаді заступника міністра. 

"Я переконаний, що розвиток бізнесу є зараз однією з найголовніших цілей, які ми маємо поставити. Я, як представник бізнес-спільноти, який присвятив майже 20 років цій справі, стверджую, що моє повернення до бізнесу направлене не тільки на те, що я повертаюся у знайоме мені середовище, я буду продовжувати ту справу, яку я розпочав на позиції заступника міністра юстиції з питань державної реєстрації. Я буду допомагати людям, бізнесу, я буду робити все, щоб ті реформи, які наш уряд проводить в державі, працювали на практиці", - запевнив він. 

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України звільнив Павла Мороза з посади заступника міністра юстиції України з питань державної реєстрації. Замість нього на цю посаду призначено Олену Сукманову.

Новий заступник міністра юстиції має намір підвищити професійність роботи Комісії з розгляду скарг у сфері держреєстрації 

Новий заступник міністра юстиції Олена Сукманова обіцяє підвищити авторитет і професійність роботи Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації. 

Про це вона заявила під час прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства. 

"Що стосується планів, то мені важко говорити, бо я ще не повністю занурилася у процеси, але, звичайно, у мене є напрямки, які я буду продовжувати і за якими буду працювати. По-перше, це підвищення авторитету і професійності роботи комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації. Дуже багато обговорень і критики навколо цієї комісії", - сказала Сукманова.

Вона зазначила, що також буде продовжувати практику надання прозорих і доступних послуг населенню. "Це дуже важливі ініціативи, які вже були реалізовані командою Мін'юсту, це і свідоцтво про народження в пологовому будинку, і отримання соціальної допомоги онлайн", - сказала вона. 

"Також ми будемо підтримувати законодавчі ініціативи, які вже розроблені і знаходяться на розгляді Верховної Ради, і будемо створювати нові, якісні законопроекти", - додала вона. 

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України звільнив Павла Мороза з посади заступника міністра юстиції України з питань державної реєстрації. Замість нього на цю посаду призначено Олену Сукманову.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-