Авіакомпанія  Wizz Air.  Плани розвитку на українському ринку

Авіакомпанія Wizz Air. Плани розвитку на українському ринку

Укрінформ
12 липня, 15.00 - Плани розвитку авіакомпанії Wizz Air на українському ринку.

Організатор: Представництво «Зе ПіБіЕн Кампані».

Коротко. Під час заходу Оуен Джонс (Owain Jones), головний корпоративний директор Wizz Air, розповість про подальші плани розвитку авіакомпанії на українському ринку та відповість на запитання представників ЗМІ.  

Підсумкові матеріали:

Wizz Air у 2018 році відкриває два нові маршрути зі столичних Жулян

У квітні 2018 року європейський лоукост-перевізник Wizz Air запускає зі столичного аеропорту "Київ" (Жуляни) два нові напрямки - до Лісабона і Таллінна.

Про це повідомив головний корпоративний директор авіакомпанії Wizz Air Оуен Джонс під час прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

"Ми оголошуємо перший і на сьогоднішній день єдиний прямий маршрут між Києвом та Лісабоном в Португалії, а також новий маршрут до Таллінна в Естонії. Ці два маршрути будуть запущені разом з прибуттям нового літака 19 квітня 2018 року", - повідомив Джонс.

Вартість квитків: від 1149 грн (Лісабон) і 719 грн (Таллінн).

За словами Джонса, Жуляни отримають третій літак AirBus A320, що також означатиме додаткові рейси за найпопулярнішими напрямками: Мюнхен, Дортмунд, Братислава, Кельн, Копенгаген, Ларнака та Ганновер.

"Ми додамо третій літак на базі в Києві, який буде означати два нових маршрути, додаткові рейси на існуючі маршрути, а також більше локальних робочих місць", - повідомив представник авіакомпанії.

Як повідомляв Укрінформ, європейський лоукост Wizz Air запустив спеціальні тарифи на скасовані рейси Ryanair вартістю від 15 до 35 євро. Пасажири скасованих рейсів можуть забронювати квитки за зниженою ціною, але повинні пред'явити своє оригінальне бронювання на Ryanair. Як зазначалося, кількість акційних місць залежатиме від наявності вільних місць у літаку, тому пасажирам рекомендується швидко забронювати квиток. Акція стосується виключно рейсів до 30 листопада 2017 року.

В Україні Wizz Air працює десять років. Минулого року в Україні Wizz Air обслужив понад 400 тис. пасажирів.

Wizz Air не планує відновлювати діяльність "дочки" в Україні

Європейська лоукост-перевізник Wizz Air не планує відновлювати діяльність дочірньої компанії Wizz Air Ukraine.

Про це повідомив головний корпоративний директор авіакомпанії "Wizz Air" Оуен Джонс під час прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наразі немає планів відновлювати компанію Wizz Air Ukraine. На сьогодні наше зростання буде грунтуватися на використанні бази в Угорщині", - заявив представник авіакомпанії.

За його словами, наразі бюджетний перевізник планує обслуговувати в Україні понад 3 млн пасажирів. 

"Згодом, якщо подивитись на кілька років вперед, ми зможемо мати біля 300 співробітників, забезпечувати більше 3 тисячі робочих місць в індустрії і надавати послуги близько 3 млн пасажирів. Неважливо, чи то є Wizz Air Ukraine, чи Wizz Air Hungary, ми плануємо продовжувати працювати в Україні", - підсумував Джонс.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-