Старт конкурсу до Громадської ради при Нацагентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів

Старт конкурсу до Громадської ради при Нацагентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів

Укрінформ
26 червня, 14.00 Запуск конкурсу з формування складу Громадської ради при Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Організатор: Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів).

Учасники: Антон Янчук - голова Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів; Ека Ткешелашвілі - керівник Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні; Володимир Фльонц - керівник ГО "Електронна демократія". 

Підсумкові матеріали:

У Нацагентстві з питань розшуку активів обиратимуть громадську раду

При Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів стартував конкурс з формування складу громадської ради.

Про це голова агентства Антон Янчук сказав на прес-конференції в Укрінформі.

«Сьогодні національне агентство оголошує початок конкурсного добору персонального складу громадської ради. Сьогодні ж буде оголошено та оприлюднено відповідний наказ, оголошення, передбачене порядком обрання ради та деякі інші документи», - сказав Янчук.

За його словами, до складу громадської ради мають увійти 9 осіб. Обиратимуть їх шляхом рейтингового інтернет-голосування. «Умови участі є достатньо лояльними для того, щоб усі, хто бажає, міг взяти участь у конкурсі. А процедура виглядатиме наступним чином: сьогодні оголошується конкурс і до 14 липня 2017 року буде відкрите вікно можливостей для подання громадськими організаціями кандидатів до участі у конкурсі, потім ці відомості будуть систематизовані та оприлюднені на сайті Нацагентства», - розповів Янчук.

Він відзначив, що саме рейтингове інтернет-голосування заплановане на 26 липня. Триватиме воно 12 годин, тобто розпочнеться о 9.00 та закінчиться о 21.00. «За результатами у короткі терміни буде оголошено обраний склад громадської ради та підписано відповідний наказ, який також буде оприлюднений на веб-сайті Національного агентства», - запевнив Янчук.

Як відомо, у березні Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів проводило конкурс на заміщення перших вакантних посад у відомстві: від провідних спеціалістів до начальників відділів.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-