Тариф з соціальною вигодою. Впровадження Інвестиційної програми ТОВ «Євро-Реконструкція» на 2017 рік

Тариф з соціальною вигодою. Впровадження Інвестиційної програми ТОВ «Євро-Реконструкція» на 2017 рік

Укрінформ
23 червня, 10.30 - Перегляд тарифу на відпуск електричної енергії через збільшення суми фінансування Інвестиційної програми ТОВ «Євро-Реконструкція» на 2017 рік.

Організатор: ТОВ «Євро-Реконструкція». 

Учасники: В'ячеслав Селіванов - генеральний директор ТОВ «Євро-Реконструкція»; Василь Клоченко - головний інженер ТОВ «Євро-Реконструкція»; Петро Берещук - начальник виробничо-технічного відділу ТОВ «Євро-Реконструкція»; Оксана Живодьорова - начальник відділу виконання ремонтних та інвестиційних програм ТОВ «Євро-Реконструкція»; Володимир Гурак - експерт ТОВ «Євро-Реконструкція»; Юрій Васильєв - експерт ТОВ «Євро-Реконструкція»; Микола Рибенчук - консультант ТОВ «Євро-Реконструкція»; Дмитро Байраченко  - заступник начальника відділу санітарної охорони території управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби України в м. Києві; Тарас Іващенко - керівник кафедри екологічного аудиту та експертизи Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, кандидат технічних наук; Ігор Крайнов - науковий консультант з екологічної безпеки Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України, професор екології, доктор технічних наук; Віктор Павленко - начальник Державної екологічної інспекції у м. Києві; Петро Пантелеєв - заступник голови КМДА; Олена Малежик - заступник директора Департаменту – начальник управління з питань енергозбереження, паливно-енергетичного комплексу та у сфері питної води Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА; Ігор Олехов - експерт з питань тарифів «Baker & McKenzie»; Василь Двойних - начальник електроцеха ТОВ «Євро-Реконструкція». 

Запрошені представники та експерти з тарифів: «PricewaterhouseCoopers» (PwC); «Baker & McKenzie»; Київської міської ради; Дніпровської РДА; ОСББ. 

Підсумкові матеріали:

Виконання інвестпрограми допоможе Дарницькій ТЕЦ функціонувати у рамках вимог Кіотського протоколу без значного підвищення тарифів - Baker & McKenzie

Виконання інвестиційної програми ТОВ "Євро-реконструкція", якою передбачається реконструювати газоочисне обладнання котлоагрегатів на Дарницькій ТЕЦ, дасть змогу компанії функціонувати у рамках вимог Кіотського протоколу без значного підвищення тарифів для населення.

Про це під час дискусії в Укрінформі на тему "Тариф із соціальною вигодою. Впровадження Інвестиційної програми ТОВ «Євро-Реконструкція» на 2017 рік" сказав представник компанії Baker & McKenzie Ігор Олехов.

"З точки зору міжнародної практики та процедури затвердження тарифів нами був проведений аналіз запропонованої ініціативи щодо підняття тарифу. Ми дійшли висновку, що це відповідає світовій практиці та тим зобов'язанням, які Україна на себе взяла", - сказав Олехов.

Він нагадав, що Україна взяла зобов'язання щодо Кіотського протоколу та поступово впроваджуватиме систему оподаткування на викиди.

"Якщо ми сьогодні не затвердимо інвестиційну складову і не встановимо нормальної інвестиційної програми для цієї компанії, яка дала б можливість встановити відповідне обладнання, то через певну кількість часу компанія обкладатиметься високим податком. Тоді станцію треба буде або взагалі закрити, або в кілька разів підвищити тариф", - висловив думку Олехов.

На його переконання, необхідно знайти шлях, аби надати ТОВ "Євро-реконструкції" можливість інвестувати у обладнання та зменшити викиди.

"Мабуть, було б добре поставити ще якесь більш сучасне обладнання, але треба дати відповідь на питання, наскільки компанія до цього готова, враховуючи поточне підняття тарифів. Пропоноване ж рішення дасть компанії можливість працювати у рамках зобов'язань, взятих Україною", - додав Олехов.

Відповідно до проекту постанови НКРЕКП, тариф на відпуск електричної енергії для ТОВ "Євро-реконструкція" буде збільшено на 4,4% із 166,49 коп. за кВт-год. до 177,52 коп. за кВт-год. Таке підвищення дасть змогу компанії виконати інвестпрограму і почати встановлення очисного обладнання, проте жодним чином не вплине на підвищення кінцевих тарифів для всіх груп споживачів.

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-