Звичаї і закони війни: аналіз терористичної природи російської агресії

Звичаї і закони війни: аналіз терористичної природи російської агресії

Укрінформ
21 червня, 13.00 - Терористична природа російської агресії: аналіз порушення Росією законів і звичаїв війни.

Учасники: Олександр Данилюк – керівник «Центру оборонних реформ»; Володимир Василенко – Надзвичайний і Повноважний посол України, доктор юридичних наук, професор (суддя міжнародного трибуналу ООН по Югославії); Віталій Власюк – юрист-міжнародник; Антон Кориневич – кандидат юридичних наук, фахівець з міжнародного публічного права; Юрій Бобров - полковник юстиції, помічник начальника ГУ підготовки ЗСУ з правової роботи.

Підсумкові матеріали:

Україна програє у правовій війні, яка є складовою гібридної російської агресії проти держави - полковник юстиції

Нині Україна програє у правовій війні, котра є складовою гібридної російської агресії проти нашої держави.

Про це заявив полковник юстиції, помічник начальника ГУ підготовки ЗСУ з правової роботи Юрій Бобров під час прес-конференції в Укрінформі.

«Ми, на жаль, програємо у правовій війні, яка є складовою гібридної російської агресії проти нашої держави. На сьогодні потребує вдосконалення система військової юстиції. На жаль, мова про відновлення діяльності військових судів ведеться лише на рівні законопроектів, які своєї реалізації не мають у Верховній Раді», - зазначив Бобров.

На його переконання, потрібно створити такі правові механізми в державі, які б «дозволили, по-перше, активно займатися збором доказів про російську агресію на окупованих територіях Донбасу і не тільки, а й Криму, а по-друге - надавати правову оцінку діям саме російських агресорів на території нашої держави». 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-