Оголошення результатів конкурсу на посаду Директора Координаційного центру з надання правової допомоги

Оголошення результатів конкурсу на посаду Директора Координаційного центру з надання правової допомоги

Укрінформ
2 червня, 14.00 - Щодо оголошення результатів конкурсу на посаду Директора Координаційного центру з надання правової допомоги.

Організатор: Міністерство юстиції України.

Учасники: Наталія Севостьянова - перший заступник міністра юстиції України; Олена Косолапова - в.о. державного секретаря Міністерства юстиції України; Павло Мороз - заступник міністра юстиції України.

Під час заходу буде надано інформацію щодо перебігу та результатів відкритого конкурсу за участю представників громадськості, оголошено його переможця та презентовано концепцію подальшого розвитку системи безоплатної правової допомоги в Україні.

Підсумкові матеріали:

Кандидатом на посаду директора координаційного центру з надання правової правової допомоги визначено Мороза - Мін'юст

Кандидатом на посаду директора координаційного центру з надання правової допомоги визначено нинішнього заступника міністра ютиції з питань державної реєстрації Павла Мороза.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі заявила в.о. державного секретаря Міністерства юстиції України Олена Косолапова.

"З наданих відповідей та проведених співбесід (кандидатів - ред.) мною було прийнято рішення щодо обрання кандидатом на посаду директора координаційного центру пана Павла Мороза. Зараз ми проходимо всі законодавчі процедури та після проходження тих процедур я підпишу відповідний кадровий наказ про призначення, який буде оприлюднено на сайті Міністерства юстиції", - заявила Косолапова.

Вона зазначила, що відповідне рішення ухвалила після співбесід з кандидатами, котрі набрали найбільшу кількість балів у процесі відбору, - Павлом Морозом та Олексієм Шевчуком.

Мороз заявив, що через 100 днів після призначення прозвітує про досягнення

Кандидат на посаду директора координаційного центру з надання правової допомоги  - заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Павло Мороз гарантує, що прозвітує про перші успіхи центру через 100 днів після свого призначення.

Про це він заявив під час прес-конференції в Укрінформі.

«Я гарантую, що за 100 днів після дати мого призначення ми зробимо публічний відкритий звіт щодо стану досягнення тих п'яти цілей, які я презентував»,  - заявив Мороз.

Серед цілей, які озвучив Мороз: підвищення якості та швидкості надання послуг, розвиток онлайн-сервісів, популяризація сервісів правової допомоги, пункт підвищення правової грамотності населення, підвищення інституціональної спроможності та забезпечення незалежності центру з надання правової допомоги.

«Я не розглядаю це як якусь посаду. Для мене це дійсно можливість зробити так, щоб ті реформи, які ми проводимо як Міністерство юстиції, які проводить наш уряд, дійсно запрацювали саме на практиці», -  зазначив Мороз, коментуючи визначення своєї кандидатури на посаду директора координаційного центру з питань правової допомоги.

Як повідомлялося, кандидатом на посаду директора координаційного центру з надання правової допомоги визначено нинішнього заступника міністра юстиції з питань державної реєстрації Павла Мороза.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-