«Ukrainian Embroidery. Step in Time»

«Ukrainian Embroidery. Step in Time»

Укрінформ

4 травня о 13.00 в ArtHub Укрінформу відбудеться івент «Ukrainian Embroidery. Step in Time». В рамках якого пройде показ 10 унікальних стародавніх та сучасних українських костюмів прикрашених вишивкою.

Мета заходу: популяризація українських етнічних, історичних та культурних надбань серед світової спільноти. У журналістів з різних країн буде можливість побачити унікальні строї з Закарпаття, Полтавщини, Буковини, Східного Поділля, Західного Полісся, що збиралися в багаторазових експедиціях та нові інтерпретації вишивки й орнаментів, які зараз популярні серед української молоді.

На костюмах можна буде роздивитися техніки вишивки гладдю, хрестиком, лиштвою, вирізуванням, стебловим швом, низинкою та іншими.

Проект здійснюється волонтерами та громадськими організаціями, щоб іноземні журналісти, відвідавши захід, знайшли натхнення пізнавати Україну більш глибинно.

Захід буде супроводжуватися традиційними вокально-інструментальними композиціями.

Довідково. Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" стало Національним інформаційним спонсором Пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Для акредитованих на “Євробачення-2017” журналістів у нашому ArtHub створено комфортну локацію для роботи, відпочинку, та знайомства з Україною. З 1 по 14 травня на вас чекають творчі зустрічі з музикантами, дизайнерами, колегами-журналістами та фотографами.

Інформація за тел. 096 972 55 48

Акредитація ЗМІ за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1X9px0sBrJra-QD088o77vUDmCB8hrOfqKLML_TC_0sA/viewform?edit_requested=true

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-