Про перетин кордону під час Великодніх свят

Про перетин кордону під час Великодніх свят

Укрінформ
13 квітня о 13.00 відбувся брифінг на тему: “Про організацію пропуску громадян через кордон в період Великодніх свят та ситуацію на КПВВ у зоні АТО”.

Інформував: Олег Слободян - помічник Голови Держприкордонслужби - прес-секретар. 

Організатор: Державна прикордонна служба України. 

Підсумкові матеріали:

На Великодні та травневі свята всі КПВВ в зоні АТО працюватимуть у штатному режимі - Слободян

На Великодні та травневі свята всі пункти пропуску в районі проведення АТО працюватимуть у штатному режимі. Обмеження можуть бути застосовані лише у разі загострення ситуації.

Про це помічник голови Держприкордонслужби, прес-секретар Олег Слободян сказав на брифінгу в Укрінформі.

"Контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення АТО працюватимуть у штатному режимі з 7 години до 19.30. Обмеження можуть бути застосовані лише у разі прямої загрози життю людей", - сказав він.

Слободян зауважив, відповідаючи на запитання щодо подовження роботи пунктів пропуску, що це зробити неможливо. У темну пору доби КПВВ змушені будуть освітлювати, а це перетворить їх у мішені. "Нічний час роботи однозначно відпадає", - зауважив прес-секретар.

Держприкордонслужба у зв'язку з Великодніми святами посилює заходи безпеки

У зв'язку з Великодніми та травневими святами Держприкордонслужба посилює заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах.

Про це заявив сьогодні на брифінгу в Укрінформі помічник голови Держприкордонслужби, прес-секретар відомства Олег Слободян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для забезпечення заходів безпеки на кордоні вже організована взаємодія з підрозділами Збройних сил України, Нацгвардії, СБУ, Нацполіцією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та іншими правоохоронними органами», - сказав Слободян.

Він зауважив, що метою є недопущення проникнення на територію України під виглядом мирних громадян терористів, диверсантів і провокаторів, а також недопущення перевезення зброї та інших заборонених предметів.

За його словами, під час реалізації своїх повноважень прикордонники здійснюватимуть ретельну перевірку документів осіб та транспортних засобів, у тому числі тих, які будуть пересуватися у контрольованих прикордонних районах.

Особлива увага під час святкових днів буде приділена функціонуванню контрольних пунктів в'їзду/виїзду, що розташовані на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом та лінії розмежування в районі проведення АТО.

У підрозділах, особливо в тих, які задіяні в антитерористичній операції в Луганській та Донецькій областях, відпрацьовуються заходи протидії терористичним загрозам та готовності до відбиття раптових атак.

У зв'язку з цим Держприкордонслужба просить громадян з розумінням поставитися до посилення заходів безпеки.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-