Press time із Джамалою в Укрінформі

Press time із Джамалою в Укрінформі

Укрінформ
1 лютого о 13.00 відбулася прес-конференція на тему: "Великий сольний концерт Джамали у Палаці спорту". (Зала 1)

Організатор: "Інджой Медіа".

Учасники: Джамала - співачка, народна артистка України, переможниця "Євробачення-2016"; Ігор Тарнопольський - продюсер Джамали; Денис Козловський - PR-директор Джамали.

Підсумкові матеріали:

Джамала презентує Великий сольний концерт у Києві напередодні фіналу Євробачення

Переможниця Євробачення-2016 Джамала виступить 12 травня з новою концертною програмою у київському Палаці спорту, і це буде не менш голосна подія, ніж саме Євробачення. 

Про це співачка заявила на прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства. 

"Мій сольний концерт відбудеться 12 травня в Палаці спорту. Я дуже хочу, щоб це була, звісно, не голосніша подія, ніж Євробачення, але теж дуже важлива. Тому що люди приїдуть до нас, і мені дуже хотілося б показати їм, хто така виконавиця Джамала, хто є останній переможець на той час. Мені хотілося б показати свою музику, українську музику, кримськотатарську музику. Я б дуже хотіла, щоб їм сподобалось те дійство, яке ми будемо показувати 12 травня", - наголосила Джамала. 

Концертна програма має назву "I Believe in U" - і U є символічною, сказала вона. Це можливість як останнього на 2016 рік переможця Євробачення сказати іще щось важливе.

"Це дуже важлива для мене пісня. Для мене як для автора всі мої пісні - головні, як "1944" або ще якісь пісні з альбому. Але ця пісня особлива для мене. Тому що ця пісня як відродження... Я говорю про те, що дуже важливо чути слова "Я вірю в тебе" постійно - на різних етапах нашого життя... Це дуже важливо було для мене, коли я їхала на Євробачення. Вся моя команда вірила в мене, вся Україна вірила в мене. І тому ця літера U означає "I Believe in Ukraine, I Believe in Ukrainians". І це дуже важлива для мене нова заява. Мені дуже б хотілось, щоб це було саме в гранд-фіналі (Євробачення - ред.)", - заявила Джамала.

Концерт Джамали в Києві вражатиме технологіями, через що стане ексклюзивним - продюсер

Візуальне оформлення нового сольного концерту Джамали, що відбудеться в Києві 12 травня, потребуватиме високих технологій, які складно кудись перевезти. Тож, імовірно, він стане ексклюзивним дійством.

Про це розповіли сама співачка та її продюсер Ігор Тарнопольський під час прес-конференції в Укрінформі. 

"Поки що не можна про це сказати (чи концерт відбудеться ще десь - ред.), тому що буде дуже складна з точки зору технології сцена", - зазначила Джамала, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.  

Як запевнив Тарнопольський, дуже хочеться показати цей концерт не тільки в столиці.

"Але з цим концертом окрема історія, тому що ми робимо його таким високотехнологічним. Ми залучили неймовірну творчу групу на чолі з Юрієм Костенком - це компанія Front Pictures, які займалися реалізацією візуальної частини нашого номера на Євробаченні. І весь цей концерт буде побудований на таких технологіях і на принципово новій сцені. Ми ще не до кінця все продумали, але зараз дуже активно займаємося розробкою. Тому, на жаль, не вийде цей концерт у тому вигляді, в якому він буде в Києві, перевезти в інші міста", - сказав Тарнопольський. 

Але, за його словами, такий концерт робиться свідомо, щоб люди, які приїдуть на Євробачення, фінал якого відбудеться 13 травня, мали можливість отримати додаткові враження, зокрема й від технологій,  показаних під час концерту. 

"Природно, що головне - це музика, і все робиться навколо творчості Джамали. Тому ми намагаємося витримати баланс і красиво покажемо і творчість, і  нові технології на сцені", - запевнив Тарнопольський.

Джамала хоче, щоб рівень Євробачення в Києві був не нижчим, ніж у Стокгольмі

Україна має забезпечити високий рівень Євробачення-2017.

На цьому наголосила переможниця Євробачення-2016 Джамала під час прес-конференції в Укрінформі.

"Учасники з 43 країн, їх фани, їх команди, просто туристи - це дуже багато людей. Мені б хотілося, щоб  Київ зробив усе можливе, щоб Євробачення було в безпеці, комфорті, щоб було свято. Тому що у Стокгольмі це було неймовірно, це було на такому високому рівні! І мені б хотілося, щоб ми відповідали  цьому рівню", - підкреслила Джамала, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу. 

Водночас вона додала, що сама відчуває відповідальність за все, оскільки це вона "привезла Євробачення до України". 

Співачка також переконана, що українські режисери Євробачення-2017 мають зробити гарні виступи тим виконавцям, які не можуть це зробити. 

"У Стокгольмі були учасники 42 країн, і не кожна могла собі дозволити зробити номер. Це ми зробили все стовідсотково українською командою! А багато країн не могли собі це дозволити. Тому мені б хотілося, щоб Україна забезпечила гарні номери, незважаючи на те, чи є в країни гроші зробити це. Хотілося б, щоб ми змогли подарувати людям яскраве шоу", - сказала вона. 

Джамала також зазначила, що очікує дуже багато яскравих ідей від креативного продюсера Євробачення-2017 Олега Бондарчука.

Джамала розповіла про подробиці концерту "I Believe in U": нові пісні, сюрпризи, круті музиканти

Переможниця Євробачення-2016 Джамала розповіла, чого очікувати від нової концертної програми, з якою вона виступатиме 12 травня в київському Палаці спорту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я представлятиму пісню "I Believe in U", і я впевнена, що вона сподобається", - сказала Джамала, при цьому висловивши переконання, що пісня стане суперхітом. 

За її словами, планується великий концерт. 

"Це буде 2 години, може, більше. Мені б хотілося заспівати і кримськотатарських пісень, і українських, і моїх авторських. Будуть деякі сюрпризи і навіть гості. Але зараз про це не можу говорити. Це будуть найкрутіші музиканти, які в нас є", - зазначила співачка.  

Вона також додала, що, можливо, в концерті заспіває її команда з "Голосу країни". 

"Вони заслуговують на це - отримати велику сцену Палацу спорту. Мені хотілося б заспівати з ними дуже круту пісню", - зазначила співачка. 

Джамала також сказала, що дуже б хотіла запросити на концерт бійців АТО.

"Мені б дуже хотілося це зробити, тому що в мене є такі пісні, як "Злива", як "Обещание" та інші. І саме від бійців АТО я отримую листи, де вони пишуть, що слухають ці пісні, і вони їх надихають... Вони дуже багато роблять для нас. І мені б хотілося віддячити їм своєю музикою", - підкреслила вона.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-