Боротьба підприємців Києва за свої робочі місця

Боротьба підприємців Києва за свої робочі місця

Укрінформ
26 грудня о 15.00 відбулася прес-конференція щодо подій навколо "Харківського ринку", що розташований за адресою: вул. Ревуцького, 40. (Зала 1)

Учасники: Валентина Коробка - голова Вільної профспілки підприємців України; Михайло Волинець - голова Конфедерації вільних профспілок України; Оксана Козлова - заступник голови Вільної профспілки підприємців України;  Юрій Кармазін - заслужений юрист України; Сергій Єременок - голова первинної профспілкової організації Вільної профспілки підприємців України на Харківському будівельному ринку.

Підсумкові матеріали:

Вільна профспілка підприємців просить державу розібратися з подіями навколо зносу столичних МАФів

Вільна профспілка підприємців України підготувала лист до керівництва держави із вимогами вжити відповідних заходів та покарати винних у зв'язку із нещодавнім демонтажем МАФів на "Харківському ринку" та біля станції метро "Політехнічний інститут".

Про це під час прес-конференції щодо подій навколо "Харківського ринку" в Укрінформі повідомила голова Вільної профспілки підприємців України Валентина Коробка.

"Ми, як члени Вільної профспілки підприємців України, просимо Вас у межах Ваших повноважень вжити заходи з метою об’єктивного розслідування розбою та інших злочинів, вчинених 23 грудня у Києві за адресою: вулиця Ревуцького, 40 та 17 грудня за адресою: провулок Політехнічний 2-4 (знищення та грабіж з торгових павільйонів членів Вільної профспілки підприємців України), встановити осіб, причетних до даних злочинів, та притягнути їх до кримінальної відповідальності", - сказала Коробка.

"У разі невиконання даних вимог профспілки залишають за собою право провести масові акції протесту проти бездіяльності посадових осіб держави", - додала вона.

Зокрема, ВПП України підготували лист із вимогами до Президента України Петра Порошенка, Голови НАБУ Артема Ситника, Генерального прокурора Юрія Луценка, Уповноваженого Верховної Ради з питань прав людини Валерії Лутковської. 

Крім того, як зазначив голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець, профспілки мають намір звернутися до Міжнародної організації праці. 

"Ми звернемося до Міжнародної конфедерації  профспілок, звернемося до Міжнародної організації праці, ми будемо домагатися, щоб на черговій генеральній сесії Міжнародної організації праці в Женеві вже в черні місяці заслухали Україну відносно втрати робочих місць, відносно пониження життєвого рівня громадян", - зазначив він.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-