Талановита молодь мусить мати шанс

Талановита молодь мусить мати шанс

Укрінформ
21 грудня о 16.00 відбулася прес-конференція на тему: "Підсумки третьої Всеукраїнської олімпіади з інфузійної терапії для студентів медичних ВИШів та інтернів". (Зала 1)

Учасники: Ігор Найда - HR- директор корпорації "Юрія-Фарм"; Борис Яковлев - медичний директор "Юрія-Фарм"; Фелікс Глумчер - професор, завідувач кафедри анастезіології НМУ ім. О.О. Богомольця; Олександр Науменко - проректор з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти НМУ ім. О.О.Богомольця.

Довідково. Вже втретє Корпорація "Юрія-Фарм" та НМУ ім.О.О. Богомольця організовують Всеукраїнську Олімпіаду з інфузійної терапії для студентів медичних ВИШів та інтернів. Метою даного заходу є пошук та підтримка талановитої молоді, пропагування інфузійної терапії, розвиток майбутніх високо кваліфікованих, компетентних  та відповідальних лікарів. В Олімпіаді беруть участь студенти усіх медичних ВИШів Україні. Цього року до учасників заходу мали змогу приєднатися ще й інтерни.

Проект для студентів та інтернів - це, свого роду, продовження іншого масштабного заходу, який проводиться раз на чотири роки для медичної та наукової спільноти України - Міжнародного Конгресу з інфузійної терапії. Цього року Конгрес зібрав рекордну кількість слухачів та учасників - майже 3000 чоловік.

Підсумкові матеріали:

Кращі студенти медичних вишів стали учасниками олімпіади з інфузійної терапії 

В Києві талановитих учнів медичних вузів залучали до участі в олімпіаді з інфузійної терапії. 

Про це сказав професор, завідувач кафедри анестезіології Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця Фелікс Глумчер під час прес-конференції у середу в Укрінформі.

"Як викладач, я можу сказати, що це велика справа проведення цих олімпіад, тому що ми залучаємо кращих студентів, студентів які цікавляться інтенсивною терапією, в тому числі, і інфузійною терапією, які не просто цікавляться, а проявляють дуже непогані знання з цієї проблеми. Це дуже актуальна проблема зараз особливо в Україні, тому що надання допомоги нашим військовослужбовцям в АТО є одним з важливих компонентів інфузійної, трансінфузійної терапії", - сказав Глумчер. 

Він також додав, що інфузійна терапія застосовується в багатьох складних випадках.  

"Покращення якості дуже важливе для рятування не тільки воїнів в АТО. В нас епідемія травм, дорожньо-транспортних пригод з великою летальністю, в акушерській практиці інфузійна терапія також відіграє важливу роль", - додав Глумчер.

Вже втретє корпорація "Юрія-Фарм" та НМУ ім.О.О. Богомольця організовують Всеукраїнську олімпіаду з інфузійної терапії для студентів медичних вишів та інтернів. Метою даного заходу є пошук та підтримка талановитої молоді, пропагування інфузійної терапії, розвиток майбутніх висококваліфікованих, компетентних  та відповідальних лікарів. В олімпіаді беруть участь студенти усіх медичних вишів Україні. Цього року до учасників заходу мали змогу приєднатися ще й інтерни.

Проект для студентів та інтернів - це, свого роду, продовження іншого масштабного заходу, який проводиться раз на чотири роки для медичної та наукової спільноти України - Міжнародного конгресу з інфузійної терапії. Цього року конгрес зібрав рекордну кількість слухачів та учасників - майже 3000 чоловік.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-