Презентація новорічно-різдвяних заходів у Києві

Презентація новорічно-різдвяних заходів у Києві

Укрінформ
13 грудня о 16.00 відбулася "Презентація новорічно-різдвяних заходів у Києві". (Зала 2)

Організатор: Департамент суспільних комунікацій КМДА.

Учасники: Тетяна Гузенко – заступник директора Департаменту суспільних комунікацій КМДА – начальник управління інформаційної політики та комунікацій; Наталія Хандога – начальник відділу публічних та цифрових комунікацій Департаменту суспільних комунікацій КМДА; Ірина Соколова – заступник начальника управління – начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської РДА; Ірина Трусова – начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Святошинської РДА; Наталія Мельничук – начальник управління культури Дарницької РДА; Леся Макошко – начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Шевченківської РДА; Алла Кураш – т.в.о. начальника Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської РДА; Людмила Сабардіна – начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщин Подільської РДА;  Інна Сінкевич – начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївської РДА.

Підсумкові матеріали:

КМДА презентувала план новорічно-різдвяних заходів 

На новорічні та різдвяні свята у Києві можна буде сфотографуватися на фоні незвичної фотозони «Різдво у Європі», взяти участь у сніжкобоях в Маріїнському парку та покататися на оглядовому колесі. 

Про це на прес-конференції в Укрінформі розповіла  заступник директора Департаменту суспільних комунікацій КМДА Тетяна Гузенко. 

За її словами, презентація заходів столичних районів до Новорічних свят відбувається вперше. КМДА намагається поінформувати всіх киян та гостей столиці та залучити їх до святкування Нового року. 

«Ми презентуємо інформаційний майданчик, щоб дати змогу і ЗМІ, і киянам ознайомитися з графіком новорічних свят. Щоб кияни та гості столиці мали можливість долучитись до свят»,  -сказала Гузенко.  

Вона зазначила, що КМДА веде сторінку на Facebook «Новий рік у Києві», де всі охочі можуть розміщувати свої фото зі святкування новорічних свят у Києві та дізнаватися про столичні події. 

А на сайті видання «Вечірній Київ» можна знайти банер з інформацією про перекриття вуличного руху для зручності жителів і гостей Києва. 

Варто зазначити, що всі районні адміністрації Києва приготували широку програму святкування. Всі райони проведуть соціальні заходи, де діти бійців АТО чи діти-сироти зможуть насолодитися святковою програмою або виставою та отримати подарунки. 

Кожен бажаючий зможе знайти розваги для себе. Так, наприклад, у Маріїнському парку з'явиться «Європейська резиденція Санта Клауса», де можна буде попрацювати у святковій кондитерській, а також розважитися на майданчику для сніжкобоїв та поцілувати рідних на  місцях для поцілунків.

Окрім центральної ялинки на Софіївській площі та ярмарку біля неї, всі охочі можуть відвідати фотозону на Контрактовій площі - «Різдво у Європі». 

В День Святого Миколая в Національній опері України ім. Шевченка  можна буде подивитися  унікальне новорічне 3-D шоу «Зимова казка».

Керівник проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький розповів, що цього року художні колективи на Різдво, 7 січня, проведуть флеш-моб, під час якого урочистою ходою пройдуть вулицями Києва, співаючи колядок і щедрівок. Дійство «Хода дзвінкарів та  дідуха» розпочнеться на основних станціях метро о 13. 00 і завершиться на Софіївській площі, де виконають «Щедрика».

Він розповів, що цього року в Києві  з'являться гірки для дорослих, оглядове колесо та  радіостанція «Ялинка ФМ», де можна буде передати вітання рідним та близьким.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-