Фотовиставка

Фотовиставка "Рай на стику трьох кордонів"

Укрінформ
12 жовтня об 11.00 відбулася прес-конференція та відкриття фотовиставки  на тему: "Рай на стику трьох кордонів".  (Зала 1)

Організатор: Великоберезнянська  районна рада.

Учасники: Ярослав Шукаль - голова Великоберезнянської  районної ради; Павло Павлі - експерт з питань екотуризму; Олег Дудкін - ТОП Українське товариство охорони птахів; Віталій Капраль - експерт з розвитку велотуризму; Ігор Тарасов -  представник гірськолижного курорту «Красія»; Ігор  Чейпеш- представник курорту «Ужанські купелі»; Іван Микитич - радник голови районної ради.

Коротко. Історично так склалося, що сучасний туризм став результатом появи та еволюції подорожей. На стадіях зародження туризму мандрівники організовували подорожі самостійно. З метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку, розвитку зв'язків та концептуальних підходів до туристичного бізнесу Великоберезнянська районна рада запрошує на фотовиставку «Рай на стику трьох кордонів». На фотовиставці будуть представлені роботи, які познайомлять відвідувачів з індустрією екотуризму та історичною спадщиною району. А ще дізнаєтесь про сучасні туристичні маршрути та веломаршрути і курорти Великоберезнянського  району Закарпатської області. Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду! Фотовиставка працює з 12 - 25 жовтня.

Підсумкові матеріали:

У Києві презентували фотовиставку "Рай на стику трьох кордонів"

Великоберезнянська районна рада Закарпатської області презентувала в Укрінформі фотовиставку “Рай на стику трьох кордонів”, яка знайомить з індустрією екотуризму та історичною спадщиною району.

У рамках фотовиставки, яка триватиме до 25 жовтня, можна буде дізнатися про сучасні туристичні та веломаршрути, а також курорти району, повідомляє кореспондент агентства.

“Цей рай знаходиться у Великоберезнянському районі Закарпатської області, у наймальовничнішому куточку України. Населення нашого району складає 26 тис. осіб. Близько половини площі нашого району займає Ужанський національний природний парк, який входить до міжнародного біосферного заповідника “Східні Карпати”. Унікальний наш край тим, що у нас красива природа, красиві гори, красиві полонини. А чому рай на стику трьох кордонів? Тому що наш район межує з трьома країнами - це Польща, Словаччина та Україна”, - розповів голова Великоберезнянської  районної ради Ярослав Шукаль.

За його словами, у регіоні збережено самобутність, культуру та давні українські традиції. “Тому ми ставимо пріоритетом розвиток нашого краю через туризм. Сподіваємося, що після цієї виставки багато хто захоче приїхати до нас, і не лише як турист, а й як інвестор”, - наголосив він.

У цьому контексті голова райради зауважив, що наразі вже укладено договори про співпрацю зі Словаччиною, а також створено комунальне підприємство з так званого транскордонного співробітництва у сферах туризму та культури.

“Я думаю, що найближчим часом у нас буде ще більший наплив туристів, у тому числі закордонних, зокрема зі Словаччини та Польщі”, - підсумував Шукаль.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-