VI «МЕДІА ІГРИ»

VI «МЕДІА ІГРИ»

Укрінформ
13 жовтня о 11.00  відбулася прес-конференція на тему:  «МЕДІА ІГРИ»: сучасні тенденції розвитку корпоративного спорту в м. Києві. (Зала 1)

Організатор: Київська міська організація "Фізкультурно-спортивне товариство "Спартак".

Учасники: Олексій  Трофимов - заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту – начальник управління молоді та спорту КМДА; Валентин Щербачов - заслужений журналіст України; Олександр Ободович - заступник начальника управління телебачення і радіомовлення  Державного комітету телебачення і радіомовлення України; Іван Токаренко - заступник голови Київської міської організації ФСТ "Спартак", ініціатор та організатор проекту "Медіа ігри" .

Довідково. Спартакіада «МЕДІА ІГРИ»  започаткована у 2011 році Київською міською організацією "Фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» та Заслуженим журналістом України, засновником книги рекордів України - Валентином Щербачовим на честь 60-річчя Українського телебачення та  професійного свята -  День працівників телебачення, радіо та зв'язку. За підсумками 2011- 2015 років у проекті «Медіа ігри» взяло участь 28 збірних команди  галузі медіа та зв'язку.

Спартакіада МЕДІА ІГОР 2016 складається з 6 видів спорту: футзал,  волейбол змішаний  (обов'язкова умова на майданчику має постійно грати не менш двох жінок), стрітбол (баскетбол 3х3), настільний теніс, бадмінтон та дартс.

Підсумкові матеріали:

На вікенд у Киеві пройдуть "Медіа ігри"-2016

У столиці 14-16 жовтня відбудеться VI Всеукраїнська спартакіада працівників телебачення, радіо та зв'язку "Медіа ігри".

Змагання прийматиме спорткомплекс Київського національного торгово-економічного університету, що розташований по вулиці Мілютенка, 6а, повідомив під час прес-конференції в Укрінформі заслужений журналіст України Валентин Щербачов.

Заступник голови Київської міської організації Фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" Іван Токаренко розповів під час діалогу з пресою, що нинішнього року на старт вийде 9 команд.

"Серед учасників Ігор - минулорічний переможець цих змагань Національна телекомпанія України, Український державний центр радіочастот, ТРК "КИЇВ", "Центральний канал" та інші. Спортсмени-журналісти визначатимуть кращих в шести видах спорту - футзал,  волейбол, стрітбол (баскетбол 3х3), настільний теніс, бадмінтон та дартс", - зазначив Токаренко.

Організаторами "Медіа ігор" виступили Державний комітет телебачення і радіомовлення України, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, ФСТ "Спартак", Всеукраїнська профспілка працівників зв'язку.

Спартакіада "Медіа ігри" була започаткована 2011 року Валентином Щербачовим разом з Київською міською організацією ФСТ "Спартак" на честь 60-річчя Українського телебачення та професійного свята -  Дня працівників телебачення, радіо та зв'язку. За минулі роки у проекті "Медіа ігри" взяли участь 28 команд телемедійників та зв’язківців.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-