Війні не забрати твою мрію!

Війні не забрати твою мрію!

Укрінформ
1 липня о 13.30 відбулася презентація  2-го етапу національного талант-шоу "Війна не забере твою мрію" для дітей та молоді з сімей, що постраждали від військових дій на Сході України та підведення підсумків підготовки до гранд-фіналу проекту

Організатори: громадські організації “Асоціація творчих людей ”TIME OF CHANGES” (”ЧАС ЗМІН”), ”Офіцерський корпус”, професійна спілка ветеранів, працівників поліції.

Учасники: Юлія Бартєнєва - головний організатор талант-шоу, керівник ГО “Асоціація творчих людей ”TIME OF CHANGES” (”ЧАС ЗМІН”); Вадим Бартєнєв - організатор талант-шоу, перший заступник керівника ГО “Офіцерський корпус”, голова Центральної Ради Професійної спілки ветеранів, працівників поліції охорони та деяких інших осіб; Юлій Мамчур – народний депутат України, полковник Повітряних Сил ЗСУ; Матвій Сапожніков  – партнер 1-го та 2-го етапів талант-шоу, голова Міжнародного благодійного фонду «Я люблю Україну»; Марія Семененко  - учасниця 1-го етапу талант-шоу, переселенка; Альона Яковлева  - мати трьох усиновлених дітей; Наталія Волкова  – мати учасника 1-го етапу талант-шоу Івана Волкова володаря премії ”глядацьких симпатій”.

Довідково. "Діти ні в чому не винні", - такий лозунг звучить з вуст головних організаторів проекту. Проект спрямований на реабілітацію та творчий розвиток талановитих дітей з сімей, що постраждали внаслідок військових дій на Сході України. Чи легко продовжувати творчий розвиток та досягати своїх мрій після жахів війни? І чи мають змогу батьки, у яких наразі головне питання знайти житло та прогодувати сім’ю,  опікуватися психологічними проблемами дітей? Як допомогти таким дітям, адже вони – майбутнє нашої країни?

Підсумкові матеріали:

Талант-шоу "Війна не забере твою мрію" завершує 2-ий етап і оголошує наступний - організатор Юлія Бартєнєва

Національне талант-шоу "Війна не забере твою мрію" для дітей та молоді з сімей, що постраждали від військових дій на Сході України, у липні вже завершує свій 2-ий етап гранд-фіналом у Києві.

Про це повідомила Юлія Бартєнєва - головний організатор талант-шоу, керівник громадської організації "Асоціація творчих людей "Тime of changes" - на прес-конференції в Укрінформі.

"Перший етап талант-шоу успішно завершився конкурсом у столиці 12 лютого, в ньому взяли участь 19 конкурсантів. У 2-му етапі, який розпочався в травні, беруть участь 16 конкурсантів з різних куточків України. І 8 липня о 16:00 відбудеться його гранд-фінал. Це буде 4-годинна програма з 16 унікальних номерів. Працюватиме представницьке журі, яке визначить володарів Гран-прі, лауреатів 1, 2, 3 премій, а також трьох дипломантів. Також буде глядацьке голосування, що визначить володаря премії глядацьких симпатій. Але кожна дитина отримає приз, навіть якщо і не переможе", - сказала Бартєнєва.

Водночас вона наголосила, що мета проекту - реабілітація дітей із сімей, які покинули власний дім, допомога в їхньому творчому розвитку на шляху до своєї мрії. Тож після відбору впродовж 5 тижнів дітей готують до конкурсу методом арт-терапії.

"За час від початку 2-го етапу ми провели по 5 індивідуальних репетицій з кожним конурсантом з постановки номера. І це будуть різні жанри. Також провели 5 майстер-класів з акторської майстерності, 2 вокальних інтенсиви, вокальні батли; 12 фотозйомок - стилісти й візажисти підготували образ для кожної дитини тощо. Ми пошили для всіх дітей чудові костюми. Але головне - наша команда дарує цим дітям свою любов, мотивацію для творчого зростання, щоб діти по завершенні проекту відчували себе впевненими в своїх силах", - зазначила Бартєнєва.  

За її словами, проект продовжує опікуватися його учасниками і по завершенні кожного з етапів. Так, одна з учасниць нині працює в його команді контент-менеджером, ще двоє на безплатній основі навчалися акторської майстерності і вокалу в Зірковій школі, яка організовується. Всі учасники виступають з концертами.

"На постійній основі в команді працюють 5 людей. Крім того, до неї залучаємо потрібних фахівців. Це масштабний проект, і нам потрібні люди в команду, нам потрібна підтримка, зокрема й інформаційна. Ми можемо робити більше. Тож проект триватиме. Вже заплановано 3-й етап, і за тиждень на відбір до нього записалося 90 претендентів", - поінформувала Бартєнєва.  

Як зазначалося, фінал 2-го етапу талант-шоу "Війна не забере твою мрію" відбудеться 8 липня у Центрі культури та мистецтв МВС України. Адреса Центру: вул. Пилипа Орлика, 16/12. Початок о 16:00. Вхід вільний за умови попереднього замовлення квитка за тел.: +38 093 190 57 46.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-