Безкоштовний інтенсивний онлайн-курс для школярів з Донбасу та Криму

Безкоштовний інтенсивний онлайн-курс для школярів з Донбасу та Криму

Укрінформ
3 червня о 16.00 відбувся Безкоштовний інтенсивний онлайн-курс для школярів з Донбасу та Криму, учасників АТО з підготовки до ЗНО та ДПА з української мови та літератури.  (Зала 2)

Організатори: ГО "Фонд "Відкрита політика", Міністерство інформаційної політики України, УНІА "Укрінформ" за підтримки Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Уроки транслювалися в онлайн-режимі на YouTube-каналах УНІА "Укрінформ" <https://m.youtube.com/user/UkrinformTV> та ГО «Фонд «Відкрита політика» <https://m.youtube.com/channel/UCRQsTD5VkXGlqev9JV7pA-Q>. Уроки також можна буде прослухати в режимі запису всім без обмежень. Усі матеріали будуть доступні на сайті www.openpolicy.org.ua, www.pedpresa.ua.

Важливо, що у слухачів буде можливість співпрацювати з педагогами, отримувати домашнє завдання, консультації тощо. Ця ініціатива спрямована на підтримку рівного доступу до якісної освіти школярів не тільки з Донбасу, Криму, учасників АТО, а й для учнів сільських, гірських  шкіл, освітніх закладів в малодоступних районах.

Розклад уроків та програма курсу «Інтенсивна підготовка до ЗНО з української мови та літератури» розміщена за посиланням: <http://donbass-crimea.openpolicy.org.ua/?p=769>

Відео с прес-конференції:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-