Знищення малого підприємництва в Києві: кому це вигідно?!

Знищення малого підприємництва в Києві: кому це вигідно?!

Укрінформ
26 квітня о 16.00 відбулася прес-конференція на тему: "Незаконні дії керівництва ГУ та КП "Київ благоустрій" направлені на знищення малого підприємництва в Києві" (Зала 1).

Організатор: ГС "Асоціація підприємств і підприємців Деснянського району міста Києва".

Учасники: Альона Васюк, президент ГС "Асоціація підприємств і підприємців Деснянського району м. Києва"; Земфіра Торохтій, представник громадськості; Григорій Шкут, представник громадськості; Мелія Ролан, представник громадськості, учасник АТО; Ігор Мігович, представник громадськості; Йосип Мігович, представник громадськості; Ольга Коцько, представник громадськості; Михайло Кругляк, голова ГО "Братерство".

Підсумкові матеріали:

Власники МАФів у Чистий четвер проведуть нову акцію протесту під КМДА

Підприємці-власники МАФів у четвер, 28 квітня, проведуть нову акцію протесту проти демонтажу їхніх торговельних точок під будівлею Київської міської адміністрації.

Про це на прес-конференції в Укрінформі розповів голова громадської організації «Братерство» Михайло Кругляк, повідомляє кореспондент агентства.

«На Чистий четвер ми проведемо нову акцію протесту. Сподіваюсь, що на цей раз київська влада до нас таки дослухається», - сказав Кругляк.

Як розповіла присутня на конференції громадський діяч Земфіра Торохтій, підприємці вимагатимуть припинити незаконний демонтаж МАФів. А також - поширити заборону продажу алкоголю, накладену на МАФи, і на великі торговельні мережі.

«Усі підприємці мають бути у рівних умовах для конкуренції. Ми лише хочемо чесно працювати і вимагаємо однакового підходу до всіх, бо ніхто не чіпає МАФи, які належать, зокрема, Столарові», - сказала Торохтій.

Учасники прес-конференції також вибачилися за незручності через незаплановане перекриття вулиці Хрещатик під час своєї попередньої акції у минулий четвер.

«Наша мирна акція не передбачала такого роду дій, а так званий штурм Київради насправді був нашою спробою прийти на допомогу побитим депутатам Київради», - сказав підприємець Мелія Ролан.

Відео с прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-