Презентація випуску нової газети «Кримське слово»

Презентація випуску нової газети «Кримське слово»

Укрінформ
25 квітня об 11.00 відбулася презентація випуску нової газети «Кримське слово» за участю заступника Міністра інформаційної політики України Тетяни Попової та журналістів (Зал 1).  

Учасники: Тетяна Попова, заступник Міністра інформаційної політики України; Наталя Ткачук, випускаючий редактор «Народна армія»; Олександр Янковський, кримський журналіст «Крим.Реалії»; Гаяна Юксель, головний редактор  «QHA».

Довідково. Головним завданням газети є висвітлення реальних подій і фактів на окупованій території Криму та Україні в цілому, що дасть змогу нейтралізувати негативний вплив російських ЗМІ, які також поширюються у Херсонській області.

Підсумкові матеріали:

Презентовано нову газету "Кримське слово"

В Укрінформі відбулася презентація нової газети «Кримське слово», яка є спільним проектом Міністерства оборони України, журналістів видань «QHA», «Крим реалії» та «Херсон Онлайн».

Про це повідомляє Міністерство інформаційної політики. (http://mip.gov.ua/news/1142.html)

"Випуск газети пов’язується з інформаційною деокупацією Криму. Цільовою аудиторією газети є мешканці Криму та Херсонської області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначила заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова, газета «Кримське слово» є спільним проектом Міністерства оборони України, журналістів видань «QHA», «Крим реалії» та «Херсон Онлайн». Збирає матеріал та друкує Наталя Ткачук – випускаючий редактор «Народна армія». Міністерство інформаційної політики підтримує цей проект.

Головний редактор «QHA» Гаяна Юксель повідомила, що завдання журналістів полягає у відображенні реальних подій в Криму без замовчування, не змінюючи їх, об’єктивно та неупереджено висвітлюючи реалії.

За словами кримського журналіста «Крим. Реалії» Олександра Янковського, газета буде містити основну інформацію для тих, хто немає можливості постійно перебувати у мережі Інтернет, переглядати телевізійні передачі або збирати інформацію у радіоефірі.

На сьогодні вже готується до випуску 2-й номер газети «Кримське слово».

Відео с прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-