Укрпошта підбиває підсумки за перший квартал 2016 року

Укрпошта підбиває підсумки за перший квартал 2016 року

Укрінформ
20 квітня об 11.00 відбулася прес-конференція на тему: «Підсумки роботи УДППЗ «Укрпошта» за  І квартал 2016 року». (Зала 1)

Про результати роботи за І квартал 2016 року, основні економічні показники, новації та перспективи розвитку підприємства на найближчий період розповів в. о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук.

Керівник підприємства також повідомив про розкриття Укрпоштою разом із СБУ злочинної схеми пересилання необлікованої та неоплаченої письмової кореспонденції.

Довідка. Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв'язку України. На сьогодні Укрпошта надає понад 50 видів послуг в майже 12 тис. відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 76 тис. працівників, з них 33 тис. - листоноші, 13 тис. - оператори поштового зв'язку.

Підсумкові матеріали:

Протягом 1 кварталу 2016 року «Укрпошта» отримала 1 млрд грн чистого доходу - Ткачук

Протягом 1 кварталу 2016 року "Укрпошта" отримала 1 млрд грн чистого доходу. Втім, прибуток державного підприємства за вказаний період склав лише 15 млн грн.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі заявив в.о. генерального директора "Укрпошти" Ігор Ткачук, повідомляє кореспондент агентства.

«Протягом 1 кварталу 2016 року чистий дохід «Укрпошти» склав 1 млрд грн, прибуток за вказаний період - 15 млн грн», - сказав Ткачук.

За його словами, з мільярда гривень доходів 75 млн грн склали податкові відрахування до держбюджету, ще 222 млн грн - це фонд заробітної плати підприємства.

«Взагалі, сумарні відрахування до бюджету протягом першого кварталу «з`їли» третину прибутків, ще третину - затрати на виробничу діяльність «Укрпошти». Все інше пішло на виплату зарплат працівникам», - запевняє службовець.

Відео с прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-