Хто краде землю на Київщині?

Хто краде землю на Київщині?

Укрінформ
26 квітня о 12:00 відбулася прес-конференція на тему: Корупція та волюнтаризм мерій міст та місцевих рад при виділенні землі. (Зала 1)

Учасники: Костянтин Бєдовой  - голова Громадсько-політичного руху В. Наливайченка "Справедливість" в Київській обл.; Святослав Козирєв - голова громадсько-політичного руху В. Наливайченка "Справедливість" в Київській обл. Києво-Святошинського р-ну; Олена Цибульська  - голова Народної ради Крюківщини; Наталя Уманець - адвокат.    

Прес-конференція, присвячена законному праву кожного громадянина - отримання землі. Кожен громадянин України має право на безкоштовну землю, що чітко прописано в Конституції. Проте, «обрані народом» мери міст і місцева влада на свій розсуд виділяють землі і квартири, свавільно,  ігноруючи і закон, і Конституцію, і вказівки глави держави. А прості люди, яким реально все це належить, незважаючи на всі зусилля, не отримують зовсім нічого!

Підсумкові матеріали:

Рух "Справедливість" заявляє про зловживання місцевими чиновниками у виділенні землі

Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка "Справедливість" заявляє про зловживання місцевою владою в Україні при виділенні земельних ділянок.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі  сказав керівник Київського обласного відділення "Справедливості"  Костянтин Бєдовой.

"Сьогодні є реальна проблема, коли місцеві власті відмовляються виконувати  Конституцію щодо права кожного громадянина на безкоштовну землю. Сьогодні земля виділяється на підставних осіб... В селі Крюківщина Київської області виділили більше ніж 10 га землі. При цьому ні ліквідатор ЧАЕС, ні воїни АТО не отримали жодної земельної ділянки", - наголосив Бєдовой.

Відео с прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-