"Українська альтернатива" не має альтернативи

Укрінформ
11 квітня о 10.00 відбулася прес-конференція на тему: "Створення ідеологічної платформи  для зміцнення державного суверенітету і національної безпеки України". (Зала 2)

Організатор: Всеукраїнське товариство "ПРОСВІТА" ім. Тараса Шевченка.

У заході взяли участь: Павло Мовчан - голова ВУТ «Просвіта» ім. Тараса Шевченка; Василь Куйбіда - голова НРУ; Микола Голомша - голова політичної партії «Патріот»; Григорій Філіпчук - академік АПН України, доктор педагогічних наук, професор; Андрій Гайдай - голова партії "Зелений тризуб".

Підсумкові матеріали:

«Рух-2» продовжить реалізацію програми Народного руху України - Мовчан

Представники громадських організацій та політичних партій проведуть у середу в Києві всеукраїнський форум «Українська альтернатива» з метою створення нової політичної сили, яка продовжить реалізацію програми Народного руху України. 

Про це заявив голова Всеукраїнського товариства "Просвіта" ім. Тараса Шевченка Павло Мовчан у понеділок на брифінгу в Укрінформі. 

«Ми означили свою програму. Вона людино- і національно центрична. Вона означена як продовження рухівських традицій і рухівської програми, яка не реалізована в Україні. Саме тому ми починаємо, якщо говорити відверто, Рух-2», - наголосив він. 

Мовчан підкреслив, що кожна влада прагне абсолютизму, тому завжди має бути альтернативна політична сила. 

«Україна без ідеології. Якщо кажемо про ліву, вона усунута. Там немає ні соціалістичної ідеї, ні комуністичної. Але немає і тієї, яка формувала і була мотором сучасної України. Праве поле зачищене... Немає жодної політичної сили, яка б могла протистояти тій, яка сьогодні вже, фактично, монополізувала владу», - сказав він.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-