Press time із Джамалою в Укрінформі

Press time із Джамалою в Укрінформі

Укрінформ
6 квітня о 15.00 відбулася зустріч української співачки Джамали та її композитора з іноземними журналістами та блогерами на тему: "Участь української співачки Джамали на пісенному конкурсі "Eurovision-2016" в Стокгольмі із піснею "1944", що присвячена депортації кримських татар" (Зал 1).

Організатор: Міністерство інформаційної політики України.

Підсумкові матеріали:

Джамала сподівається, що постановка її виступу на Євробаченні буде масштабною

Співачка Джамала, яка представлятиме Україну на Євробаченні-2016, сподівається, що постановка її виступу буде масштабною і допоможе зрозуміти суть пісні.

Про це вона заявила під час зустрічі з іноземними журналістами та блогерами в Укрінформі.

"Ми над цим працюємо (над постановкою виступу - ред.). Сьогодні я вперше побачила намальований 3D-мапінг, який розробив Front Pictures. Мені здається, що це буде дуже масштабно і цікаво, про пісню. Щоб люди, які навіть не розуміють англійську і тим більше кримськотатарську, - вони зрозуміють через мої емоції і через візуалізацію", - сказала Джамала.

Вона також додала, що в неї буде нова сукня, але з кінцевим варіантом співачка визначиться у Стокгольмі.

"Буде нова сукня, зараз відбувається конкурс серед українських дизайнерів, які присилають свої ескізи. Вчора я вже вибрала ескіз, який мені сподобався. Проте ескізи все ще надсилають, ми доопрацьовуємо. Тобто це не буде одне вбрання, бо може бути і три, і чотири, які я привезу в Стокгольм. Там вже зі світлом, зі сценою я  зрозумію, в чому саме виступатиму", - пояснила Джамала.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи збирається Джамала перемогти на Євробаченні, співачка з усмішкою зазначила: "Так".

Як повідомляв Укрінформ, співачка Джамала представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Eurovision-2016" із піснею "1944", що присвячена депортації кримських татар. Композиція виконуватиметься англійською з приспівом кримськотатарською мовою. За словами Джамали, пісня була написана спеціально для конкурсу і натхненна розповіддю прабабусі про депортацію.

 61-й конкурс пісні Євробачення відбудеться в Стокгольмі. Півфінали пройдуть 10 травня і 12 травня. Фінал конкурсу, в ході якого визначиться переможець, відбудеться 14 травня 2016 року.

Відео з прес-конференції:

Англійською мовою дивіться тут

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-