Врятуємо лелек - носіїв миру

Врятуємо лелек - носіїв миру

Укрінформ
5 квітня о 14.00 відбулася прес-конференція на тему: "Врятуємо лелек - носіїв миру". (Зала 2)

Учасники: Віктор Добрик-Кармазин - президент Академії природоохоронних наук України, президент ГО "Добрик крокує планетою"; Людмила Калаброва - віце-президент Академії природоохоронних наук України, віце-президент ГО "Добрик крокує планетою".

В Німеччині, Франції, Італії, Польщі, Нідерландах, інших європейських країнах приліт і відліт легендарних птахів святкують на державному рівні, як великі національні свята.

Прес-конференція присвячена місячнику прильоту лелек до «столиці» лелек – с.Плесецького Васильківського району Київської області та подальшим виїздом до місць гніздування птахів.

Підсумкові матеріали:

На Київщині облаштують спеціальні місця для гніздування лелек

У селі Плесецькому Васильківського району Київської області обладнають спеціальні стовпи, які слугуватимуть місцями гніздування для лелек.

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив президент Академії природоохоронних наук України, президент ГО "Добрик крокує планетою" Віктор Добрик-Кармазин.

"В Іспанії за моєю ініціативою у місті Касерес побудували більше 100 стовпів, і на кожному з них живуть лелеки - по двоє, тобто більше 100 пар. І от ми щось подібне збираємося зробити у селі Плесецькому Васильківського району Київської області. Ми оголосили Плесецьке столицею лелек", - сказав він.

Добрик-Кармазин також висловив переконання: якщо про лелек в Україні гарно дбатимуть, то у нашій державі настане мир.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-