Українське кіно в Амстердамі

Українське кіно в Амстердамі

Укрінформ
29 березня о 15.00 прес-конференція на тему: Дні  українського кіно в Амстердамі «Ukraine on Film: Way to Freedom»

Організатор: Державне агентство України з питань кіно.

Учасники: Пилип Іллєнко - голова Державного агентства з питань кіно України; Мар'яна Беца - речник Міністерства закордонних справ України; Тагір Імангулов - PR-директор Фонду Янковського «Ініціатива заради майбутнього»; Денис Іванов - генеральний директор компанії «Артхаус Трафік»; Антон Байбаков - композитор саундтреку до фільму «Одинадцятий»; Марина Орєхова - продюсер фільму «Російський дятел»; Ліна Клебанова - продюсер фільму «Зима у вогні».

Дні українського кіно Ukraine on Film: Way to Freedom проводять Державне агентство України з питань кіно та Міністерство закордонних справ України.

Генеральний партнер проекту - Фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього», який підтримує талановиту українську молодь і сприяє створенню майбутньої культурної спільноти, реалізовуючи успішні проекти в Україні та Європі.

 Партнери заходу: «Артхаус Трафік» та Фонд Brand New Ukraine. Офіційний авіаперевізник - компанія «Міжнародні Авіалінії України», партнер, який уже багато років підтримує міжнародні кінофоруми в Україні та за кордоном, допомагаючи відкривати Україну світові.

Підсумкові матеріали:

У Нідерландах напередодні референдуму покажуть українське кіно

Міністерство закордонних справ називає одним із основних заходів для просування іміджу України напередодні референдуму у Нідерландах "Дні українського кіно в Амстердамі".

Про це на прес-конференції в Укрінформі заявила речниця МЗС України Мар'яна Беца, повідомляє кореспондент агентства.

"Зараз на державному рівні проводиться масштабна кампанія щодо промоції України в Нідерландах. МЗС здійснює для цього низку заходів. Флагманом серед них є "Дні українського кіно в Амстердамі". Це надзвичайно важливий проект, який дає можливість не лише подивитися на сучасну Україну у сучасному контексті, а й у ретроспективі. МЗС є одним із співорганізаторів зазначеного заходу", - сказала Беца.

Вона зауважила, що МЗС наразі працює по чотирьох напрямках для просування іміджу України у Нідерландах.

"Оскільки Україна не є суб'єктом волевиявлення на цьому референдумі і основна кампанія ведеться нідерландською стороною та активістами, МЗС вітає усі ініціативи громадських активістів, і ми надаємо всіляке дипломатичне сприяння усім неурядовим організаціям, які мають намір просувати імідж України", - підкреслила вона.

Речниця МЗС ще раз наголосила, що референдум у Нідерландах не спрямований проти України, він ініційований євроскептиками і його результати фактично відображатимуть ставлення Нідерландів до ЄС. При цьому, референдум має виключно консультативний характер, тобто не є юридично зобов'язуючим.

Як повідомляло агентство, 31 березня - 1 квітня в Амстердамі вперше відбудуться дні українського кіно "Ukraine on Film: Way to Freedom".

Відео заходу:

Фото тут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-