«Бориспіль»: чого можна досягти за рік?»

«Бориспіль»: чого можна досягти за рік?»

Укрінформ
15 березня о 09:30  прес-конференція в.о. Генерального директора Міжнародного аеропорту «Бориспіль» Євгенія Дихне на тему: «Бориспіль»: чого можна досягти за рік?»

На прес-конференції були  оприлюднені результати діяльності аеропорту «Бориспіль» за 2015 рік та озвучені основні напрямки роботи головного аеропорту країни в 2016 році.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль"  - одне з небагатьох держпідприємств в Україні, якому на тлі банкрутства та збитковості інших, торік вдалося кардинально поліпшити показники своєї діяльності та зі збиткового перейти в категорію прибуткових державних підприємств.

Підсумкові матеріали:

У «Борисполі» готують документи про передачу в концесію паркінгу біля терміналу D

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» готує документи для передачі недобудованого паркінгу біля терміналу D у концесію.

Про це в ході прес-конференції «Бориспіль»: чого можна досягти за рік?» в Укрінформі розповів в.о. генерального директора Міжнародного аеропорту «Бориспіль» Євгеній Дихне, повідомляє кореспондент агентства.

"Кабінетом Міністрів прийнято рішення по передачу цього об'єкта в концесію, ми готуємо відповідні документи... А проводити конкурс буде Фонд держмайна з профільним міністерством", - сказав він.

Раніше міністр інфраструктури Андрій Пивоварський зазначав, на добудову паркінгу біля терміналу D "Борисполя" потрібно 100 млн гривень.

МАУ в цьому році отримає 7 нових літаків

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» планує в 2016 році збільшити свій флот на 7 нових літаків.

Про це в ході прес-конференції «Бориспіль»: чого можна досягти за рік?» в Укрінформі розповів в.о. генерального директора Міжнародного аеропорту «Бориспіль» Євгеній Дихне, повідомляє кореспондент агентства.

«Авіакомпанія «МАУ» планує в цьому році отримання 7 нових бортів», - сказав Дихне.

Форма придбання МАУ на даний момент невідома.

Як повідомлялося, МАУ заявила про розробку концепції багатохвильового хаба, яка буде запущена в аеропорту "Бориспіль" на початку 2017 року, що передбачає збільшення флоту у два рази протягом двох років.

На сьогодні флот МАУ включає 32 авіалайнери різних модифікацій, зокрема, далекомагістральні широкофюзеляжні літаки Boeing 767-300ER, середньомагістральні Boeing-737 нового покоління, середньомагістральні класичні Boeing-737 та середньомагістральні Embraer-190.

Фото тут

ВІдео заходу:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-