Чи буде світло в кінці тунелю

Чи буде світло в кінці тунелю

Укрінформ
16 березня о 12.30 круглий стіл на тему: "Виконання коаліційної угоди: результати та критерії оцінювання".

Організатор: Громадська організація "Система народного контролю "Слово і Діло".

Учасники: Валентин Гладких - політолог, політичний аналітик, експерт ГО «Слово і Діло»; Віктор Таран - політолог, директор Центру політичних студій та аналітики; Олександр Солонтай - експерт, керівник програми практичної політики в ВГО «Інститут Політичної Освіти»; Олександр Радчук - оглядач ІА «Слово і Діло»; Тетяна Тимочко - голова ГО «Всеукраїнська екологічна ліга»; Тетяна Бойко - експерт ГІ «Реанімаційний пакет реформ»; Андрій Мартенс - експерт ГІ «Реанімаційний пакет реформ»; Олександр Готін - адвокат, кандидат юридичних наук; Борис Малишев - доктор юридичних наук, адвокат, доцент кафедри теорії та історії держави і права юридичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка; Валентин Землянський - експерт з питань енергетики, директор енергетичних програм Центру світової економіки і міжнародних відносин НАН України.

Підсумкові матеріали:

Парламентська коаліція не виконала жоден із пунктів коаліційної угоди на сто відсотків - експерти

Нинішня парламентська коаліція не виконала жоден із пунктів коаліційної угоди на сто відсотків.

Про це сказав на засіданні круглого столу в Укрінформі на тему: "Виконання коаліційної угоди: результати та критерії оцінювання" експерт ГО "Система народного контролю "Слово і Діло" Валентин Гладких.

"За даними моніторингу аналітиків "Слово і діло", найбільшого успіху суб'єкти політичного прогресу досягли в реалізації антикорупційної реформи, найменше - у реформуванні системи охорони здоров'я. Однак, жоден із пунктів коаліційної угоди не має статусу "винонано" на 100 відсотків", - сказав він.

На думку експертів, сам текст коаліційної угоди містить чимало абстрактних формулювань і складений таким чином, що оцінити стан виконання положень документа об'єктивно майже неможливо.

Гладких зауважив, що на сьогодні взагалі не зрозуміло, чи є у ВР коаліція, чи буде вона переформатована і яка доля чекає на коаліційну угоду.

Фото тут

Відео заходу:

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-