Кобзар єднає Україну

Кобзар єднає Україну

Укрінформ
4 березня об 11.00 відбулася презентація просвітницької акції «Кобзар єднає Україну», що  пройде у Шевченківські дні на Донеччині.   (Зала 2)

Ініціатори та організатори акції: Фонд Миколи Томенка «Рідна країна», видавництво «Генеза» та Донецька ОДА.

У заході взяли участь: Микола Томенко - засновник Фонду «Рідна країна»; Олексій Дубас -  директор видавництва «Генеза».

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Підсумкові матеріали:

На Донеччині пройде просвітницька акція "Кобзар єднає Україну"

Фонд Миколи Томенка "Рідна країна" спільно з видавництвом "Генеза" проведе просвітницьку акцію "Кобзар єднає Україну", що пройде у Шевченківські дні на Донеччині.

Про це на прес-конференції в Укрінформі заявив засновник Фонду "Рідна країна" Микола Томенко.

"Маю приємність презентувати спільний проект фонду "Рідна країна" та видавництва "Генеза", який ми проведемо спільно з Донецькою адміністрацією. Цей проект має просвітницький характер, і є добра нагода саме в Шевченківські дні (9-10 березня. - Ред.) це презентувати", - сказав Томенко.

Зокрема, Фондом "Рідна країна" буде передано навчальним закладам 500 примірників ділових щоденників "Український щорічник", 300 примірників книги "Україна: історія Конституції" та  близько ста дисків з аудіозаписами просвітницького характеру, це -  "Слуханка для української малечі", "Живі голоси" та "7 чудес України".

"Ми зібрали матеріали, які ми видали раніше, це - аудіо- та відеоматеріали, книжкові видання, і тепер можемо подарувати всім школам, бібліотекам, ВНЗ та дошкільним закладам Донецької області", - зауважив Томенко.

За  його словами, мета такої акції є  популяризація української культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-