Teletech та «Ес Ай Центр» поскаржилися в АМКУ і НАБУ з приводу результатів скандального тендеру щодо MNP

Teletech та «Ес Ай Центр» поскаржилися в АМКУ і НАБУ з приводу результатів скандального тендеру щодо MNP

Укрінформ
9 лютого об 11.00 відбулася прес-конференція на тему: "Оскарження в АМКУ і НАБУ результатів скандального тендеру щодо MNP". (Зала 1)

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Організатор: ТОВ «Ес Ай Центр».

Учасники: Дмитро Зарахович - генеральний директор «Софтінвест Холдинг» та власник «Ес Ай Центр»; Томіслав Гачник - директор Teletech; Ганна Коктиш - керівник юридичного відділу «Софтінвест Холдинг»; Вадим Шевченко - директор «Ес Ай Центр»; Дмитро Мислицький - керівник відділу з продажів «Ес Ай Центр»; Валерій Єрмошин - керівник відділу консалтингу «Ес Ай Центр»; Євген Луцький - керівник технічного відділу, «Ес Ай Центр».

До участі запрошено представників УДЦР, НКРЗІ, Посольства Словенії та ЮК «Лавринович і Партнери».

Довідково. 4 лютого компанія-інтегратор «Ес Ай Центр» в партнерстві з європейською компанією Teletech оскаржила результати тендеру Українського центру радіочастот щодо закупівлі послуг з переносу номерів (MNP). Скаргу було подано до Антимонопольного комітету (АМКУ). Крім того, для забезпечення об'єктивності розгляду скарги, копію скарги було направлено до ряду впливових українських та європейських інституцій.

Впровадження системи MNP, дозволить кожному абоненту зберігати номер при зміні оператора. УДЦР визначив переможця - компанію «Діалінк». Результати такого рішення викликали великий резонанс в ЗМІ (Наші Гроші, УП, НВ) і претензії з боку інших учасників тендеру. Розуміючи, що проект має всеукраїнський масштаб, і враховуючи значний інтерес з боку громадськості,

Підсумкові матеріали:

АМКУ призначив на 2 березня розгляд скарги щодо тендеру із надання послуг з переносу номерів мобільних операторів

Розгляд Антимонопольним комітетом скарги компаній Teletech та «Ес Ай Центр» щодо результатів тендеру Українського центру радіочастот щодо закупівлі послуг з переносу номерів (MNP) відбудеться 2 березня.

Про це в ході прес-конференції «Оскарження в АМКУ і НАБУ результатів скандального тендеру щодо MNP» в Укрінформі заявив генеральний директор «Софтінвест Холдинг» та власник «Ес Ай Центр» Дмитро Зарахович, повідомляє кореспондент агентства.

«Ми подали скаргу 4 лютого, скарга прийнята до розгляду АМКУ. Розгляд скарги призначено 2 березня 2016 року на 11.00, де ми зустрінемось з колегами з УДЦР і будемо фактично дискутувати з приводу кожного пункту відкликання нашої пропозиції», - сказав він.

Основними причинами відхилення пропозиції з боку Українського державного центру радіочастот була непідтвердженість, з його точки зору, фінансової спроможності компанії «Софтінвест Холдинг» та включення вартості технічної підпримки у вартість послуг з проектування.

За словами Зараховича, претензія УДЦР щодо недостатньої фінансової спроможності компанії «Ес Ай Центр» не є достовірною. «Фінансова платоспроможність «Ес Ай Центр» підтверджується розміром її статутного капіталу у 500 тис. грн та тим, що її засновником є «Софтінвест Холдинг» з розміром статутного капіталу у 7 млн гривень та основними засобами на кінець 2015 року у майже 5 млн гривень», - сказав Зарахович.

Щодо твердження УДЦР про недостовірність інформації про нульову вартість технічної підтримки, то в компанії зазначають, вартість технічної підтримки становить нуль гривень через те, що її вартість повністю підключена до вартості програмного забезпечення. «Ми виділили технічну підтримку - нуль гривень, нуль гривень - це теж ціна», - наголосив він.

У тексті скарги до АМКУ компанія звертається з проханням визнати порушення процедури закупівлі, вжити заходів щодо усунення порушення процедури закупівлі та зобов'язати УДЦР здійснити оцінку пропозицій конкурсних торгів «Ес Ай Центр» разом із пропозиціями інших учасників з метою визначення переможця торгів.

Нагадаємо, 25 січня 2016 року у конкурсі УДЦР з провадження послуги MNP перемогла компанія "Діалінк", а пропозиція компанії "Ес Ай Центр" була відхилена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-