Соціальні гарантії військовослужбовців Національної гвардії України

Соціальні гарантії військовослужбовців Національної гвардії України

Укрінформ
15 січня об 11.00 відбулася прес-конференція на тему: "Соціальні гарантії військовослужбовців Національної гвардії України". (Зала 1)

Відео з прес-конференції:

Фотографії з заходу

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Організатор: Національна гвардія України.

Спікер: Начальник відділу Управління по роботі з особовим складом підполковник Валерій Шандурський.

Підсумкові матеріали:

За час проведення АТО загинули 178  нацгвардійців, 6 перебувають у полоні

Під час проведення АТО 178 військовослужбовців Нацгвардії загинули, 6 знаходяться у полоні.

Такі дані озвучив сьогодні на прес-конференції в Укрінформі начальник відділу Управління по роботі з особовим складом Головного управління Національної гвардії підполковник Валерій Шандурський, повідомляє кореспондент агентства.

"178  військовослужбовців загинули під час АТО, 735 поранено або травмовано, 24 вважаються безвісти зниклими, 6 - знаходяться у полоні", - сказав він.

За словами Шандурського, на сьогодні 18 тисяч 818 військовослужбовців вже отримали статус учасників бойових дій. Це 84 відсотка від загальної кількості всіх учасників АТО, уточнив він.

На прес-конференції також зазначили, відповідаючи на запитання журналістів, що підвищення грошового утримання, про яке вчора говорив Президент, стосується всіх військовослужбовців, незалежно від того, у якій структурі вони служать - чи в Збройних силах, чи в Національній гвардії.

Нагадаємо, на прес-конференції у четвер Петро Порошенко зауважив, що з 1 січня військовим  платитимуть від 7000 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-