Перший міжнародний форум Kiev Fashion Technology Forum

Перший міжнародний форум Kiev Fashion Technology Forum

Укрінформ
Мода в Україні остаточно сформувалася в fashion-індустрію. Головним дискусійним майданчиком країни для обміну глобальним і локальним досвідом, успішними кейсами і проектами стане Kiev Fashion Technology Forum, який сміливо об'єднає два сильних напрямки - IT і Fashion.

2 і 3 грудня відбудеться перший в Україні міжнародний форум індустрії моди і новітніх інформаційних технологій. Мода завжди рухається на крок вперед і невіддільна від основних напрямків в індустрії інформаційних технологій. Вперше в Україні лідери IT і Fashion секторів - Дар'я Шаповалова та Вікторія Тігіпко, засновники і провідні фахівці Google, Uber, Looksery, Netpeak, ModnaKasta, Lamoda, LeBoutique, posh.ua, L.A.P.T.I., OrbitLift, Vintage Web Production, Cluise, AstraFit, Kwambio, Readdle - зберуться на одній сцені і доведуть, що мода і технології сьогодні нероздільні!

Kiev Fashion Technology Forum - це майданчик для інноваційного, результативного і відкритого діалогу, де можна буде послухати, поставити запитання, обмінятися контактами, ідеями та досвідом як досвідченим гравцям fashion-ринку і новим підприємцям в сфері моди, так й інсайдерам IT - індустрії.

Свої кейси на Kiev Fashion Technology Forum представлять українські IT-компанії, власники унікальних стартапів, інвестори, міжнародні гості з модної сфери із досвідом роботи в Digital департаментах і топ-професіонали ринку, які окреслять можливості взаємодії двох індустрій через великі ідеї на прикладі реальних кейсів.

Форум триватиме два дні, протягом яких буде проведено ряд навчальних лекцій і семінарів.

З програмою форуму Ви можете ознайомитися за посиланням: http://kievfashioninstitute.com/fashion-technology-forum/

Ідеолог Kiev Fashion Technology Forum - Дар'я Шаповалова, засновник міжнародного тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days; шоурума і агентства More Dash - єдиного гравця на ринку експорту одягу українських дизайнерів; засновник єдиного приватного fashion-інституту в Україні Kiev Fashion Institute, який навчає практичним знанням в модній індустрії. Дар’я входить до списку 500 найвпливовіших людей в світі моди за версією статусного британського видання The Business Of Fashion.

"У світі індустрії IT і Fashion тісно пов'язані між собою. Це два найпотужніших напрямки, які стрімко розвиваються і залежать від появи нових технологій. Головна революція, що відбулася в моді за останні 15 років - це digital революція. Такі проекти, як Snapchat, Tumblr, Instagram тісно взаємодіють з fashion-ком'юніті, вони виступають відмінними інструментами для онлайн просування брендів, тижнів мод. Світові онлайн-рітейлери знаходяться у постійному пошуку інновацій для підвищення товарообігу і збільшення прибутку. Моя основна мета з Kiev Fashion Technology Forum - зблизити IT і Fashion індустрії на українському ринку і стимулювати їхню ефективну взаємодію, адже ці дві області завдяки своїй синергії можуть привнести додаткові дивіденди економіці країни. Для цього я запросила зарубіжних спікерів - CDO будинків моди, сильних локальних спікерів, цікаві стартапи і професіоналів в області інтернет-комерції", - коментує Дар'я Шаповалова.

"Сьогодні все більше успішних бізнесів створюються саме на стику традиційних галузей і новітніх технологій. Саме так з'явився Uber: можливість замовити автомобіль для пересування по місту одним дотиком клавіші смартфона, що не тільки робить життя в місті зручним і сучасним, а й створює нові економічні можливості для тисяч водіїв. Упевнений, що в 21 столітті розмови про моду також повинні зводитися не тільки до обговорення нових тенденцій - тут важливу роль повинні грати і нові технології. Я радий, що Україна йде в ногу з часом і активно переймає досвід європейських країн, в тому числі і в модній індустрії, створюючи подібні дискусійні майданчики. Для мене велика честь взяти участь у Kiev Fashion Technology Forum. Uber має досвід роботи з багатьма світовими модними брендами та організаторами модних показів, і я з задоволенням поділюся цим досвідом", - коментує Аркадій Вершебенюк, генеральний менеджер Uber в Україні.

"Проведення єдиного форуму для представників світу технологій і світу моди, сьогодні як ніколи актуально для України. Світова fashion-індустрія активно освоює BigData і Machine Learning - і це не просто тренд, це майбутнє, яке трансформує цілу галузь. Працюючи над Cluise, ми переконалися, наскільки величезний потенціал мають прогнози AI щодо трендів і бажань покупців. Беручи участь у форумі, ми готові поділитися найактуальнішою інформацією і найважливішими відкриттями. Це один з маленьких, але вагомих кроків у бік того, щоб український ринок моди рухався в одному ритмі зі світовими трендами. Саме тому професіоналам та ентузіастам модної галузі варто стати учасником або гостем Kiev Fashion Technology Forum. Два дні високої концентрації знань і досвіду кращих фахівців галузі дають можливість не тільки дізнатися про найважливіші тенденції індустрії, а й скласти картину її майбутнього", - коментує Людмила Небожак, співзасновник і CEO Cluise.

Основою Kiev Fashion Technology Forum став уже відомий Kiev Fashion Industry Forum, який дає предметні та практичні знання, демонструє успішні кейси, акцентує увагу на гострих питаннях модного бізнесу.

Місце проведення: НСК "Олімпійський", конференц - зал "Холл Чемпіонів", вул. Велика Васильківська, 55.

Програма та список спікерів Kiev Fashion Technology Forum буде доповнюватися.

Слідкуйте за оновленою інформацією на офіційному сайті Kiev Fashion Institute: kievfashioninstitute.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-